Přátelská utkání čtyř zemí: do Česka přijede Indonésie a Emiráty

Jako by zajímavého programu nebylo již dost, kromě mistrovství světa společně s mistrovstvími Evropy juniorek a juniorů nás čeká další zajímavá akce.

Od 14. do 20. ledna se u nás uskuteční přátelská utkání, na které přijedou týmy hned ze čtyř zemí. Kromě té náší sem, již tradičně, přijedou hráči Rači, hlavními aktéry ale budou muži ze Spojených arabských emirátů a Indonésie. Druhý jmenovaný celek navíc vyjel i s reprezentací žen, a tak nepůjde čistě o pánskou záležitost.

Čeká je velmi náročný program. Muži Indonésie se utkají s Račou, SAE, Slavií, Bohemians, Liticemi a Bolevcem. Na ženy poté čeká velmi zajímavé měření sil s naším reprezentačním áčkem, Slavií, Pragou, Liticemi a Rakovníkem. Emiráty čeká kromě vzájemného zápasu s Indonésií i duel se Kbely, Mnichovicemi, Presidentem a Pragou.

Nejzajímavějším dnem, kdy se potkají čtyři národy v jedné hale, bude bez debaty neděle 15.ledna – to se v Průhonicích utkají jak týmy z Čech, Slovenska, Indonésie, tak i SAE.

Navíc budou mít možnost, přijet se 19. ledna podívat na průběh ME juniorů v Nymburce, která se koná současně s touto akcí. Doufáme, že se bude toto přátelské setkání prospěšná pro všechny, a že se pomůže díky hokeji opět vytvořit nová přátelství napříč zeměmi.

-ave-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy