Zlatý Zobák – vyhlášení osobností pozemního hokeje za rok 2022

Už se to blíží! Vyhlášení osobností pozemního hokeje za rok 2022 je téměř za dveřmi. Galavečer s vyhodnocením ankety se uskuteční 25. března v Praze – Kbelích. Jsme moc rádi, že se vstupenky prodávají a kapacita již směle plní. Vše slibuje, že se bude jednat po letech opět o akci, o které se bude ještě dlouho mluvit!

Co nás tedy v anketě pořádané ČSPH čeká? S odstupem několika covidových let opět vyhlásíme ty nejúspěšnější z nás v kategoriích:

  • Hráčka roku
  • Hráč roku
  • Rozhodčí roku
  • Trenér roku
  • Talent roku – dívka
  • Talent roku – chlapec
  • Klub roku

Do hlasování byli zapojeni zejména trenéři a kapitáni klubových i reprezentačních výběrů, ale i další zástupci odborné veřejnosti. Celkem se jednalo asi o 60 lidí s hlasovacím právem a ti více než ze dvou třetin tohoto svého práva využili.

Někteří s volbou pravděpodobně trochu bojovali po technické stránce, a tak se nám sešlo více hlasů od jediné osoby. V jiných případech byla volba zřejmě pochopena jako veřejná anketa a do hlasování se zapojovali i neoprávnění volitelé. Tyto omyly jsme ale naštěstí včas zachytili a započítali jen první hlas od každého, kdo byl k hlasování osloven.

Celkové výsledky budeme prezentovat na galavečeru Zlatý Zobák 25.3.2023 v Lidovém domě v pražských Kbelích, a to od 18.30. Akce je určena pro hokejisty, jejich fanoušky, přátele a také rodiče velkých, ale i (zatím) malých hokejistů, kteří budou vyhrávat příští ročníky hlasování. Prostě pro širokou hokejovou veřejnost.

Pokud nechcete na akci chybět, je potřeba si zakoupit, ideálně co nejdříve, vstupenky. Odkaz na jejich nákup najdete zde. Bude aktivní do sobotního oběda. Pokud byste to nezvládli, tak půjdou vstupenky zakoupit i na místě (platba v hotovosti), ale je vždy lepší mít vše v předstihu…

Sál nabízí cca 150 míst k sezení. Zhruba polovina této kapacity bude sice v úvodu rezervována jednotlivým klubům, ale postupem večera očekáváme, že zasedací pořádek bude…jak to říct…hodně volný.

Moderátor, který nás bude provázet vyhlášením nominovaných a vítězů v jednotlivých kategoriích,  bude rovněž uvádět skvělou kapelu Party Leaders. Připraveno pro vás bude občerstvení, welcome drink a tombola. Prostě a jednoduše, bude se na co dívat a věříme, že se budete skvěle bavit.

A ještě se vrátíme malinko k tombole. Čeká vás spousta zajímavých cen, které mohou být dalším lákadlem. Od značkové elektroniky (TV, mikrovlnná trouba,…) až po artefakty třeba z OH v Tokiu. Navíc nás čeká také dražba obrazů našich reprezentantů v ID hokeji z Ráčku… prostě parádní zakončení sobotního večera…

Těšíme se na vás! A jen pro jistotu… Dress code je cocktail 🙂 Ale pokud budete mít problém, tak klidně přijďte i v plesovém 🙂

Předsednictvo Českého svazu pozemního hokeje

-ota-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy