Extraliga: Slavia bude hostit Litice, Pragovačky se pokusí dobýt Hradec

Další ligové kolo je před námi, co se bude dít tentokrát? Opět se bude na co dívat a bojovat se bude o první místa tabulek!

Extraliga mužů

U mužů to bude velmi napínavé, šlágrem kola je souboj Slavie a Litic. Může se totiž, alespoň dočasně změnit první místo tabulky. Slavia by musela zvítězit alespoň o 4 branky, což proti plzeňským nebude vůbec lehké. V předehrávce uvidíme již ve čtvrtek souboj Bohemians s Pragou, který by měli dle očekávání lépe zvládnout klokani. V tabulce je od sebe totiž dělí propastných 17 bodů. Hostivař si zahraje s Presidentem o to, jak velké šance budou na Final 4. Od 4. místa ji totiž dělí pouze tři body. Druhý zápas odehrají zeleno-bílí v Hradci. Otázkou je, jak se dokáží vypořádat s pomalejším hradeckým hřištěm a typickou atmosférou, která požene domácí kupředu. Jako poslední vyběhnou na hřiště ještě muži Rakovníka a Pragy. Na hostech z Prahy se možná projeví únava ze čtvrtka, a tak by měli mít navrch domácí. Ani jeden z týmů ale neoplývá širokým kádrem, a tak je těžké cokoliv předpovídat.

13.4., HC BOHEMIANS PRAHA – HC 1946 PRAGA

R: Větrovský A., Holek

H: Zelený pruh

11:00, SK SLAVIA PRAHA – TJ PLZEŇ LITICE

R: Vudmaska, Větrovský P.

H: Slavia Praha

15:00, PRESIDENT – HC HOSTIVAŘ

R: Krýsl, Troníček

H: Slavia Praha

16:00, HC SLAVIA HRADEC KRÁLOVÉ – HC BOHEMIANS PRAHA

R: Holek, Machút

H: Hradec Králové

16:00, HC 1972 RAKOVNÍK – HC 1946 PRAGA

R: Řehák, Jahoda

H: Rakovník

Extraliga žen

I u žen je nejvíce pohledů upřeno do pražských Vršovic, kam přijedou ženy z Plzně. Ty jsou v tuto chvíli na prvním místě, avšak sešívané ženy ztrácí pouze dva body a mají navíc zápas k dobru. Jejich vzájemný souboj, který na podzim dopadl vítězstvím Litic, hodně napoví o konečném pořadí. Bohemians se také vydá k prvnímu utkání jara do Rakovníka. Přáním bohemaček jistě je, aby dokázaly domácí potrápit alespoň stejně jako se to povedlo Pragovce. Jen s odlišnou poslední čtvrtinou. Právě Praga vyrazí do Hradce. Projevuje se na nich ale velký nedostatek hráček a s tím spojený nedostatek sil v závěru. Těžko říct, jak se tento souboj bude vyvíjet.

10:00, HC 1972 RAKOVNÍK – HC BOHEMIANS PRAHA

R: Pravda, Řehák

H: Rakovník

13:00, SK SLAVIA PRAHA – TJ PLZEŇ LITICE

R: Krýsl, Babická

H: Slavia Praha

14:00, HC SLAVIA HRADEC KRÁLOVÉ – HC 1946 PRAGA

R: Holek, Kavanová

H: Hradec Králové

-ave-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy