Extraliga: Uspějí favorité? A kdo bude bojovat o Final 4?

Další hokejový víkend je tady! A co přinese? Tři duely s jasnými favority a tři, které mohou zúčastněné přiblížit, nebo oddálit od Final 4 a od první příčky.

Extraliga mužů

 V prvním střetnutí se představí muži Rakovníka a Bohemians. Zatímco Rakovník si v posledním utkání připsal jasnou výhru s Pragou, Bohemians se doklopýtali k výhře s Hradcem. Nicméně, nebylo to vůbec jisté představení. Stejně vyrovnané to pravděpodobně bude i ve střetu Hradce a Presidentu. Tyto dva celky se snaží nalézt formu, kterou by dokázali udržet. Očekává se velmi fyzické klání, které může rozhodnout disciplína a chladná hlava zúčastněných. Jako poslední od 16 hodin vyběhnou na trávník týmy Plzně a Hostivaře. Favoritem jsou domácí z Litic, kteří se perou o vítězství v základní částí a s Hostivaří by rádi zopakovali výsledek z podzimu, který vyzněl 1:3 v jejich prospěch.

15:00, HC SLAVIA HRADEC KRÁLOVÉ – PRESIDENT

R: Větrovský A., Větrovský P.

H: Slavia Praha

11:00, HC BOHEMIANS PRAHA – HC 1972 RAKOVNÍK

R: Tóth, Řehák

H: Slavia Praha

16:00, TJ PLZEŇ LITICE – HC HOSTIVAŘ

R: Mejzlík, Kavanová

H: Plzeň-Litice

Extraliga žen

 U prvního zápasu žen je favorit jednoduchý. Praga se totiž potýká s nedostatkem hráček. Naopak Slavia má kádr velmi široký a na jaře z ní vyzařuje velmi solidní dojem. Na Zeleném pruhu se ale může stát cokoliv, třeba se domácím hráčkám podaří malý zázrak. Podobné by mělo být střetnutí Litic a Hostivaře. Pražský celek se po hale stále herně hledá, zatímco Litice jedou naplno. I se Slavií potvrdily, že velmi mladý kádr má rozhodně co nabídnout. Nakonec se naše pohledy zaměří na Bohemians s Hradcem. V tabulce je totiž dělí pouze bod a pravděpodobně ani jeden z nich nepomýšlí na postup do semifinále, nicméně dívky s klokanem na dresech v posledním kole ukázaly, že dokáží hrát vyrovnaně i s prvním Rakovníkem. Těžko ale říct, zda se jednalo pouze o náhodu, nebo ne – to se dozvíme již v sobotu.

13:30, HC 1946 PRAGA – SK SLAVIA PRAHA

R: Fousková, Babická

H: Zelený pruh

17:00, HC BOHEMIANS PRAHA – HC SLAVIA HRADEC KRÁLOVÉ

R: Větrovský A., Babická

H: Zelený pruh

14:00, TJ PLZEŇ LITICE – HC HOSTIVAŘ

R: Kavanová, Mejzlík

H: Plzeň-Litice

Napětí a boj budou na každém hřišti. A tak pokud nevíte, co se sobotou, stačí si vybrat!

-ave-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy