Equally Amazing fond: Protože ne všichni mají stejné možnosti

Náš sport je rodinný! Věříme, že pomáhat rodinám s přáteli, každý den si užívat společně strávený čas a být prostě rádi, že jsme s blízkými, je jeden z největších darů a potěšení v životě.

Chceme být inkluzivním sportem, kde má každý šanci ukázat, co v sobě má. Protože pro nějaké členy není stále jednoduché účastnit se tréninků, zápasů nebo kempů kvůli například nejednoduchým finančním okolnostem, rozhodli jsme se založit Equally Amazing fond. Jedná se o fond pro sociálně znevýhodněné členy naší hokejové rodiny, což má za cíl umožnit každému užit si náš sport naplno.

Jako svaz jsme v minulosti přispěli na rodiny, které byly oběťmi povodní, našim přátelům z Ukrajiny i na hráče, kteří by se jinak nemohli zúčastnit kempů. Pokud vy sami podobnou pomoc potřebujete, nebo víte o někom, kdo si zaslouží pomocnou ruku, pošlete prosím zprávu na csph@pozemnihokej.cz. Obratem dáme vědět o tom, jaké jsou možnosti!

Z každého vstupného z mezinárodních turnajů a Final 4 putuje část právě do tohoto fondu. To samé platí pro sponzorské dary a merchandising. Touto cestou přispěje každý z naší rodiny k nové a lepší budoucnosti!

Pokud je mezi námi někdo, kdo by tento fond chtěl koordinovat nebo být jeho ambasadorem, dejte nám prosím vědět – opět na stejné e-mail. Vždy rádi přivítáme nové členy do týmu, který nám umožňuje rozvinout další aktivity ku prospěchu našeho sportu!

-ave-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy