Extraliga: Dokáže Hostivař udržet naděje na Final 4?

Předposlední kolo extraligy mužů a žen klepe na dveře! A v obou soutěžích se svádí boje o to, kdo se utká v boji o Final 4. Stejně tak jsou v napětí jak muži, tak ženy z Hostivaře – oba týmy totiž stále mají šanci se do vysněných bojů o medaile probojovat. Těšit se můžeme i na opakování loňského finále žen. A jaké se budou hrát zápasy?

Extraliga mužů

 Čtvrt hodiny před jedenáctou na trávník vběhnou dvě Slavie najednou – hradecká a pražská. První jmenované se na jaře příliš nedaří, naopak ta druhá zažívá velmi vydařené období. Momentálně je na první příčce a za sebou má nejtěžší zápasy s Liticemi i Bohemians. Jako druhý začne zápas Pragy a Litic. Hostující mužstvo bude chtít odčinit zaváhání s Presidentem, důležité pro ně může být, zdali Gerlický znovu objeví svou střeleckou formu ze zbytku sezóny. O Final 4 bude bojovat již zmíněná Hostivař. Tu však nečeká nic jednoduchého, proti ní totiž nastoupí Bohemians, které stále jde o první místo. O semifinále se stále strachuje i Rakovník, který má na jaře velké výkyvy. Naposledy jen tak tak porazil Hradec a s Presidentem je opět nečeká nic jednoduchého.

11:00, HC 1946 PRAGA – TJ PLZEŇ LITICE

R: Tóth, Vudmaska

H: Zelený pruh

10:45, HC SLAVIA HRADEC KRÁLOVÉ – SK SLAVIA PRAHA

R: Krýsl, Machút

H: Hradec Králové

13:00, HC BOHEMIANS PRAHA – HC HOSTIVAŘ

R: Tóth, Větrovský A.

H: Slavia

16:30, HC 1972 RAKOVNÍK – PRESIDENT

R: Mejzlík, Holek

H: Rakovník

Extraliga žen

U žen se můžeme těšit na opakování loňského finále, Slavii a Rakovník navíc teď od sebe dělí pouze bod. Určit favorita tak není vůbec lehké. V minulém kole se gólových hodů dočkala Praga, proti které se teď ale postaví skálopevná, letos druhá nejlepší, plzeňská obrana. Skrz ní prošlo doposud pouze 16 branek, méně má pouze Slavia, která inkasovala přesně polovinu. Víkend završí Bohemians s Hostivaří, která se může dostat na klíčové čtvrté místo. Aby se tak stalo, musela by zvítězit a Praga naopak prohrát. Rozhodně tak stále není nic rozhodnuto ani u žen.

10:00, HC 1972 RAKOVNÍK – SK SLAVIA PRAHA

R: Holek, Beneš

H: Rakovník

14:00, HC 1946 PRAGA – TJ PLZEŇ LITICE

R: Šmídová, Krýsl

H: Zelený pruh

16:00, HC BOHEMIANS PRAHA – HC HOSTIVAŘ

R: Fousková, Šmídová

H: Zelený pruh

Zbývají poslední dva týdny základní části a počasí je venku stále lepší a lepší. Co by tedy mohlo být lepšího, než jít ven na hokej? Těšíme se na Vás!

-ave-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy