Rada ČSPH 2023: Společný růst

V úterý 23.5. proběhla každoroční rada klubů, které se zúčastnilo 27 zástupců oddílů a předsednictvo ČSPH. Název rady se shodoval s názvem naší dlouhodobé strategie – Společný růst. To je v souladu s naší vírou, že jsme rodinným sportem, a že trávit čas s přáteli a rodinou je jednou z nejlepších věcí v životě.

Na programu byly témata jako rozvoj mládeže, struktura svazu, reprezentační výběry, rozhodčí, soutěže, možnosti propagace klubů přes streaming a další. Hlasovalo se také o různých návrzích týkajících se financí, příspěvků, judgů, startovného a budoucí struktury svazu.

„Nesmírně si vážím práce zástupce, celého předsednictva a všech pracovníků svazu, kteří zastupovali všechny členy Hokejové rodiny a zapojili se tím do dialogu o tom, jak náš sport rozvíjet,“ komentuje radu předseda svazu Gino Schilders. „Když chceme akcelerovat náš rozvoj, musíme společně být více konstruktivní, kritický a klást na sebe větší nároky. Rozumím, že každý z nás naráží na spousty praktických problémů, ale je jen na nás, jakou cestu zvolíme, a jestli hledáme řešení, nebo budeme jen takzvaně říkat, jak těžký je život. Chceme být lepší každým dnem a toho se nedá docílit bez názorových střetů a konstruktivních dialogů. Myslím si, že když začneme více věřit a budeme si občas méně hrát na svém písečku, máme před sebou krásnou budoucnost,“ říká Schilders.

Všem, kteří na radě strávili svůj volný čas, velmi děkujeme! Jsme rádi, že našemu sportu věnují obrovské množství času a lásky, díky čemuž se můžeme rozvíjet. Protože plány bez odhodlaní a nadšení by zůstaly pouze plány, hledáme i nadále více lidí, kteří by se k nám chtěli připojit do různých pozic. Nabízíme jak placené pozice, tak i ty dobrovolnické. Poslední dobou se daří více zapojovat rodiče, za což jsme velmi rádi. Jak lze vidět, ani pokud s hokejem nemáte dřívější zkušenost, nebude to překážkou. Každý může pomoct!

Pokud se chcete dozvědět více, napište na csph@pozemnihokej.cz. Více informací budeme také postupně vydávat na web, pokud se vám nechce čekat, neváhejte se ozvat!

-ave-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy