Starší žactvo: je dohráno, nejvíce se radují Litice a Slavia

Stejně jako extraliga, tak i starší žactvo zná své vítěze. Nejvíce se mohou radovat týmy Litic a Slavie. Všechny týmy si vedly po celou sezónu velmi dobře a budoucnost našeho hokeje má již teď zajištěné některé velké talenty! Jak to celé probíhalo?

Starší žákyně

Slavia si k titulu dokráčela velmi sebevědomě. Z patnácti zápasu ztratila pouze dvakrát – s Hradcem a Hostivaří. Jinak soupeře často přehrávala i velkými rozdíly. Celkově vstřelila 95 branek a inkasovala pouze 21, v obou statistikách byla nejlepší. Druhý Hradec zaznamenal sedmibodovou ztrátu, nad třetím Rakovníkem měl i přesto 11bodový náskok. Ten do posledního kola vstupoval s jistotou broonzu, díky tomu ho ani prohra s Hradcem nemusela mrzet. Předání medailí za první a třetí místo se navíc uskutečnilo na Final 4 v Rakovníku.

  1. SK Slavia Praha
  2. HC Slavia Hradec Králové
  3. HC 1972 Rakovník
  4. HC Hostivař
  5. HC 1946 Praga
  6. TJ Mnichovice

Starší žáci

Ve starších žácích se kvůli velkému počtu týmu odehrála nejprve základní část se dvěmi skupinami, z ní šla polovina týmů do nadstavby o titul a druhá polovina do bojů o 9. až 14. místo.

I zde si celkový vítěz vytvořil velký náskok, tentokrát to byly Litice. Ty v průběhu nadstavby ztratily pouze dvakrát, poprvé s Hostivaří, v nadstavbě pak s Pragou. Druhý jmenovaný tým se o stříbro rval až do konce soutěže a neměl od něj vůbec daleko. Naděje jim vzal až poslední zápas, který kluci prohráli 1:3 s Hradcem. Druhá tak skončila Hostivař, které naopak sezónu zakončila výhrou 8:2 s Presidentem.

  1. TJ Plzeň Litice
  2. HC Hostivař
  3. HC 1946 Praga
  4. SK Slavia Praha
  5. President
  6. HC Slavia Hradec Králové
  7. Rača
  8. TJ Sokol Kbely
  9. HC Mnichovice
  10. HC 1970 Bolevec
  11. PH Jičín
  12. Hostivař B
  13. Bohemians
  14. HC 1957 Kadaň

Už teď se nemůžeme dočkat, jak budou dívky a kluci hrát za několik let v nejvyšších soutěžích, talent a hokejový um je totiž velký!

-ave-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy