Hokej na zemi startuje do 12. sezóny! Začínáme v pátek v 16:50

Premiéra 12. řady Hokeje na zemi startuje již tento pátek v 16:50 tradičně na ČT Sport! Na co se můžete těšit?

Uvidíte reportáž z kvalifikace LOH v Indii, portrét německého trenéra Altenburga, Zlatý zobák 2023 a finále MČR v halovém hokeji.

Podrobný program pátečního Hokeje na zemi:

  • České pozemkářky mají za sebou nezapomenutelnou cestu do Indie. Na olympijské kvalifikaci měly nejmladší tým a dostaly cennou, ale zároveň i možná trochu krutou lekci pro budoucnost. Podívejte se na klíčové momenty, ohlasy i atmosféru hokejového prostředí v nejlidnatější zemi světa!
  • Mezi spolufavoritky olympijského turnaje v Paříži budou patřit Němky. V rozhovoru s Valentinem Altenburgem se vrátíme také do Ria de Janeira, kde charismatický kouč slavil hned dva bronzy – po legendární jízdě jako trenér mužů i jako manžel stejně úspěšné německé reprezentantky Lisy, navíc u toho tehdy byla i jejich malá dcera Zofí.
  • Hokejistky sice budou v Paříži chybět, v halovém hokeji ale vloni v Jihoafrické republice vybojovaly světový bronz. A nebyl to jediný úspěch českého pozemáku v kalendářním roce 2023. Bilanci nabídl galavečer Zobák roku, který se tentokrát konal v Lidovém domě v Liticích. Byli jsme u toho!
  • Vzhledem k účasti na olympijské kvalifikaci se finále v halovém hokeji žen odehrálo už na konci listopadu. Už potřinácté v řadě vyhrály hokejistky Slavie Praha, sešívaný double se ale nekonal. V soutěži mužů se ve finále tady v Plzni utkali domácí Litice s pražskými Bohemians. Podívejte se na to nejlepší ze strhujícího zápasu o zlato, který rozhodly až samostatné nájezdy!

Premiéra úvodní epizody nové sezóny je 2. února 2024 v 15:30 na ČT sport. Pokud vám premiéra uteče reprízy se poté vysílají v úterý 6. 2. v 19:40, ve středu 7. 2. v 11:15 a v pátek 9. 2. v 5:40. Pořad bude kdykoliv k zhlédnutí v i-vysílání ZDE 

Příjemnou podívanou vám přejí Michal Dimitrov a Martin Hoffmann

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy