Hledáme mladé lídry: Objevte a rozviňte svůj vlastní potenciál

Evropská hokejová federace EuroHockey oznámila otevření přihlášek pro první ročník Youth Leadership Certificate. Tento program v oblasti sportovního managementu a vedení je výsledkem tříletého evropského programu Erasmus, pod vedením Gino Schilderse. Do projektu se zapojilo 9 různých partnerů ze 9 evropských zemí a ze strany České republiky se připojili Marek Zgraja, Linda Nova (Slavia) a Michaela Urbánková (ČSPH).

Program je zaměřen na mladé lídry a nabízí jim možnost pracovat na rozvoji sportu a na svém vlastním rozvoji.

Program nabídne online moduly v březnu, dubnu, červnu a září, s posledním seminářem, který proběhne osobně v říjnu na European Hockey League (EHL). Kurz zahrnuje témata jako technický management sportu, kulturní a sportovní DNA, osobní vedení a vedení efektivních týmů, správa, integrita a ESG, a tvorba hodnot a vypracování podnikatelského plánu.

Nominace na program jsou otevřeny do 20. února 2024, a kandidáti ve věku 18–30 let budou pozváni na konečné výběrové řízení v týdnu od 26. února. Program zdůrazňuje projektový přístup, kdy každý účastník vypracuje vlastní projekt, který je následně rozvíjen během kurzů a prezentován při ukončení programu.

Pro více informací ZDE

Zajímá tě spolupráce se svými vrstevníky z jiných země a práce s výbornými lektory v oblasti sportovního vedení? Zajímá tě sportovní management a chceš se mu věnovat naplno? Tenhle program je přesně pro tebe! 

V případě zájmu napište e-mail na csph@pozemnihokej.cz 

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy