Mistrovství Evropy muži – Francie (7. místo)

Ve čtvrtek 25. 7. odjíždí mužská reprezentace do Francie na nejspíš nejnáročnější mistrovství Evropy B divize v historii. Ve skupině naše svěřence čekají domácí Francouzi (na posledním MS porazili olympijské vítěze z Argentiny, a vyhráli Hockey Series Finals), Bělorusové (účastníci Hockey Series Finals v Kuala Lumpur) a Poláci (4. tým Series Finals turnaje v Indii).

Veškeré informace včetně odkazů na live stream, aktuální stav zápasů, výsledky, soupisky a články o mistrovství najdete na stránce

MISTROVSTVÍ EVROPY II MUŽI, FRANCIE

Ve druhé skupině jsou týmy: Rakousko, Rusko, Itálie a Ukrajina (všichni účastníci Hockey Series Finals).
První zápas 28. 7. v 19:00 čeká Českou republiku největší favorit turnaje, domácí Francie. Po volném dnu nastoupí Česká reprezentace 30. 7. v 16:45 proti Bělorusku a poslední zápas skupiny odehrají naši muži 31. 7. v 16:45 proti Polsku.
K přípravě se vyjádřil hlavní trenér Petr Troníček: „Do nominace jsme zařadili celkem 47 hráčů. Z toho se jich 27 omluvilo z reprezentace z různých důvodů. Od ledna jsme navázali spolupráci s kondičním trenérem Danielem Hejretem, ke kterému hráči docházeli na individuální tréninky. Od června až do odjezdu na ME příprava zintenzivněla – 2x týdně společný trénink na Slavii (k tomu stále individuální tréninky) a k tomu každý víkend herní kemp v Rakovníku. Příprava proběhla v maximální míře dané našimi možnostmi. Hráči měli veškerý servis k dispozici.“
Po příjezdu do Francie čeká v pátek reprezentaci trénink a přípravný zápas proti Rakousku. Zápas by měl týmu ukázat tempo nadcházejícího turnaje a kvalitu B divize. V sobotu je na programu opět trénink a v neděli první zápas turnaje.
„Video materiály, které máme k dispozici nám dávají určitá vodítka, jak bychom mohli na soupeře vyzrát a být v zápasech úspěšní. Nicméně celkový úspěch na turnaji bude vyžadovat výkon každého jednotlivce na hranici možností.“ říká Petr Troníček.

Česká republika muži – ME 2019

#HráčTýmPoziceGóly
1Benda LukášObrana0
2Branšovský TomášObrana0
3Brzák JanÚtok, Záloha0
4Bystřický DominikObrana0
5Capouch MartinZáloha0
6Dubina PatrikObrana0
7Gerlický EduardÚtok, Záloha0
8Hes OndřejObrana0
9Klaban JakubZáloha0
10Klaban ŠtěpánÚtok, Záloha0
11Kolář VojtěchObrana0
12Kulička JiříÚtok0
13Lalík ŠtěpánZáloha0
14Pažitka VojtěchBrankář0
15Plachý MartinÚtok, Záloha0
16Plochý LukášÚtok0
17Soukup OndřejObrana0
18Soukup VítZáloha0
19Svoboda FrantišekBrankář0
20Tomeš Denis0
21Toms JosefÚtok, Záloha0
22Trejbal JosefZáloha0
23Uhlíř AdamZáloha0
24Větrovský PetrBrankář0

Realizační tým:

Petr Troníček Hlavní trenér
Aleš Peřinka Asistent trenéra
Jiří Huptych Manažer týmu
Nikola Mládková Manažerka týmu
Magdalena Haltuchová Video operátorka
Martin Dvořáček Fyzioterapeut

Veronika Decsyová

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy