Junioři dostali před HME lekci

Turnaj, kde se chlapci střetli se Slovenskem U21, Rakouskem U21 a Chorvatskem U21 byl velkou lekcí.

V prvním utkání jsme prohráli s Rakouskem 2:4, kde se kluci seznamovali s herním systémem, ale na soupeře to nestačilo a zaslouženě vyhrál. Ve druhém utkání jsme padli s Chorvatskem 1:3, když Chorvaté ovládli zápas a jasně zvítězili. V posledním utkání v základní části jsme s domácím Slovenskem prohráli 3:4. Slováci šli jasněji za vítězstvím, nám chyběl tah na branku, lepší zakončení a větší chuť hrát dopředu.

Ze čtvrtého místa si tým zopakoval předchozí zápas se Slovenskem, tentokrát o 3. místo, ve kterém český tým zvítězil 4:0.

„To byl z naší strany přesvědčivější výkon, i po drobných změnách v sestavě, kdy jsme posílili rozehrávku v obraně. Tento turnaj nám hlavně ukázal širší nominaci kluků v zápasovém tempu. I díky tomu pojedeme na druhý přípravný turnaj do Vídně v lehce obměněné, stále širší, sestavě.“ vyjádřil se k turnaji hlavní trenér Lukáš Nocar.

Po turnaji ve Vídni by měla vzniknout finální nominace reprezentace mužů do 21 let, kteří se v lednu účastní halového mistrovství Evropy B divize v Portugalsku.

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy