Hokej na zemi: Procházka, repre, Mejzlík, Hoofdklasse

Dejte si Hokej na zemi k sobotní snídani. Premiéra je na ČT sport 5. 6. 2021 v 7:55. A když si přispíte, můžete se pak podívat na i-vysílání České televize zde: https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10552610198-hokej-na-zemi/

A co v 87. dílu uvidíte?

  • Obránce Tomáš Procházka se připravuje na roli trenéra a otce. S bundesligou se německý mistr v hale i venku rozloučil dvěma góly. Zavzpomínali jsme s ním na jeho cestu na vrchol a nejdůležitější góly v Německu
  • České reprezentantky hledají ideální sestavu pro mistrovství Evropy a také trenéra. Filip Neusser odešel do čela Národní sportovní agentury. Tři přípravné zápasy proti Polkám už sledoval jen jako divák. Jak se poprvé bez Filipa národnímu týmu dařilo? Co mladému výběru šlo a kde to naopak drhne?
  • Reportáž ze strhujících bitev o vítězství v nizozemské Hoofdklasse, mistrovské tituly mají hokejisté Bloemendaalu a hráčky klubu Den Bosch.
  • Před začátkem mistrovství Evropy v Amsterdamu vyvrcholila FIH Pro League. Vyhráli téměř stoprocentní Nizozemky a Belgičané. Rudí ďáblové ale v posledním zápase utrpěli debakl. Od koho? Podívejte se! 
  • Olympijská anabáze Jakuba Mejzlíka: český sudí věří, že se mu turnaj v Tokiu povede, i když za poslední rok odpískal jenom pár zápasů. Jak se připravuje a jak jsou na tom ostatní rozhodčí nominovaní na olympijské hry do Tokia?
  • Blíží se olympiáda a my se těšíme na skvělé zážitky a příběhy, které nám pod pěti kruhy nabídnou nejlepší hokejisti a hokejistky na světě. Podobně silné, jako když Nizozemky před devíti lety v Londýně obhájily olympijské zlato ve finále proti Argentinkám. Připomeňte si je!

Příjemnou zábavu přejí Michal Dimitrov a Martin Hoffmann

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy