Erasmus+ program pro trenéry je u konce

Vojtěch Kolář a Karolína Paterson, společně ještě s vybranými trenéry z Rakouska a Polska, se zúčastnili dvouletého programu Erasmus+. Cílem programu bylo získat znalosti od odborníků z HC Den Bosch a následně je sdílet s hokejovými trenéry v Evropě. Workshopy pokrývaly širokou škálu témat s několika skvělými řečníky, hráči, trenéry atd., kteří se rádi podělili o své znalosti a zkušenosti.
Program Erasmus+ je sice u konce, ale v přiložené brožuře bychom rádi sdíleli vše, co jsme se dozvěděli. Uvnitř naleznete 23 zajímavých témat, a tak se nechte se inspirovat nebo prozkoumejte něco, co vás zajímá.
„Během naší účasti jsme měli možnost poznat mnoho inspirativních trenérů, hráčů či odborníků. I spolupráce s naší skupinou trenérů přinesla zajímavé debaty. Každé téma rozšířilo náš úhel pohledu nebo nás vedlo k dalšímu sebevzdělávání. Pozemní hokej je sport, který se neustále vyvíjí a je skvělé, že takové programy umožní sdílení zkušeností a nových trendů.“
Tento projekt byl podpořen z prostředků programu Erasmus+. Mnohokrát děkujeme EHF, Den Bosch za jejich pohostinnost a samozřejmě všem přednášejícím za jejich nadšení, čas a know-how.
Karolína Paterson & Vojtěch Kolář

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy