ME žen se blíží! Jaké jsou aktuality?

Tvrdě makáme

Naši společnou a dlouhodobou snahou je rozšířit povědomí o pozemním hokeji v České republice. Chceme na hřištích přivítat nejen nové hráče, ale také rodiče a fanoušky. Jedině tak můžeme vybudovat a posílit hokejovou komunitu a zajistit, že se tomuto krásnému sportu bude u nás dařit dlouhodobě.

A máme výsledky!

Jedním z nástrojů, jak přilákat do tribun a na hřiště více lidí je pořádat významné mezinárodní turnaje. A podařilo se. Letos se můžeme pochlubit pořádáním 

Mistrovství Evropy II žen v Praze na Slavii (30. 7. – 5. 8.)

Sjedou se k nám týmy ze zemí jako je – Rakousko, Francie, Litva, Polsko, Slovensko a Wales. Přijďte fandit našemu týmu, dobrý výsledek na domácím mistrovství může zajistit 

účast v kvalifikaci pro olympijské hry v Paříži 2024.

Nenechte si mistrovství ujít, vstupenky už jsou v prodeji! Stačí kliknout sem.

Součástí mistrovství je také bohatý doprovodný program.

Pojďte se zapojit do organizace

V rámci doprovodného programu jsme vyzvali členy klubu, aby v jednom ze stanů prezentovali pozemní hokej návštěvníkům mistrovství. Cílem je seznámit širokou “nehokejovou” veřejnost s hokejem a představit klub. Kromě možnosti prezentace klubů návštěvníkům je tu i možnost stát se dobrovolníkem. Ta je otevřená pro všechny a pokud se chcete zapojit, můžete začít vyplněním formuláře. Stačí klinout sem. 

Bohatý doprovodný program

Kromě pozemního hokeje se na mistrovství můžete těšit také na turnaj v beach hokeji, vodní atrakce, super jídlo, živou hudbu a celou řadu atrakcí pro děti. Děti i dospělí si mohou v rámci doprovodného programu pozemní hokej sami vyzkoušet.

Pojďte si s námi užít léto plné sportu a zábavy. Nezapomeňte pozvat své rodiče, přátele a známé! Těšíme se na Vás. Vaše hokejová rodina.

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy