„Deloitte je skvělá příležitost nejen pro studenty,“ říká Patrik Dubina

Firma Deloitte se zabývá hned několika obory – například auditem, daněmi, konzultingem, podnikovými riziky nebo finančním poradenstvím. Stejně tak je pro ně vlastní i podpora studentů a nabízení jim pracovních pozic.

Jedním z nich je i Patrik Dubina, kapitán SK Slavia Praha a dlouholetý hráč reprezentace. „V Deloitte pracuji na pozici, která je právě vhodná pro studenty, jako legal intern v in-house týmu. Tedy, jednoduše řečeno, v týmu podnikových právníků a jsem každému k ruce, když něco potřebují,“ říká Patrik o svém zaměstnání, které kombinuje i se studiem.

„Má cesta ale nebyla, byť by se to nabízelo, tak úplně přes hokej. Měl jsem na tuto firmu dobré ohlasy od mých známých, a proto jsem odpověděl na inzerát, který jsem našel. Nemůžu si rozhodně na nic stěžovat, já sám právo studuji, proto jsem se na tuto pozici hlásil. Navíc má práce je velmi pestrá, stále se setkávám s novými věcmi a s poznatky zkušenějších kolegů. To mi velmi pomáhá u některých předmětů ve škole. Navíc se to s ní dá skvěle skloubit.“

„Z mých zkušeností bych Deloitte doporučil! Pozice pro studenty rozhodně stojí za zkoušku, navíc jejich budova u Hlavního nádraží je opravdu pěkná,“ směje se Patrik.

Pokud by vás o Deloitte zajímalo více informací, najdete je na jejich webu. Odkaz naleznete zde. Třeba to bude i pro vás nastartování kariéry!

-ave-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy