HOKEJOVÁ MLÁDEŽ: Další kolo plné skvělých výsledků je za námi!

Minulý víkend si zahrály pouze kategorie chlapců, dívky si zatím odpočinuly a nabraly síly na další hrací víkend.

Dorostenci

Tento víkend se konal pouze jediný zápas dorostu a to mezi Pragou a Presidentem. Hrálo se v hale Chodov 9.12. v 9:00. President se od začátku uvedl do vedení třemi brankami – Viktor Leun, Antonín Smysl a Vojtěch Troníček. V polovině druhé čtvrtiny první gól Pragy vstřelil Adam Rapl, nicméně dvě minuty poté se prosadil útočník Presidentu Marek Rambousek, na kterého navázal Viktor Leun a Vojtěch Troníček ještě třikrát. Lukáš Urban dokázal na konci utkání ještě alespoň zmírnit skóre, celkový výsledek ale je 2:8.

Starší žáci

Kolo skupiny A starších žáků se uskutečnilo také na Chodově, v sobotu v 10:00 vyzvala Slavia k utkání Litice B. Téměř celou čtvrtinu se utkání vyvíjelo vyrovnaně, ve 13. minutě ale první gól zápasu proměnil Tomáš Weintritt ze Slavie. Odstartoval tím gólovou šňůru Pražanů, přidali ještě další čtyři branky – Jan Brandejs (2x), Tomáš Weintritt a Tomáš Kindl. Litice B brankáře soupeřů nepřekonali, prohráli zápas 0:5.

Odehrály se pak už jen dva zápasy – Kbely proti Bolevci (6:3) a Praga proti Presidentu (4:3).

Skupina B své další kolo pořádala v Kostelci nad Černými lesy. V 9:00 se utkaly týmy Mnichovic a Hradce. Domácí Mnichovice nenechali fanoušky dlouho čekat, v páté minutě úvodní gól zápasu vstřelil Dušan Soukup. Neuplynula ani minuta a spoluhráč Filip Veverka potvrdil vedení gólem na 2:0. Zápas zdramatizoval Martin Posejpal, když ve druhé čtvrtině stav zmírnil, rychle ale odpověděl Filip Veverka. Mnichovice přidali tři branky – Jakub Pecka, Tomáš Sebera a Filip Veverka, Hradec pouze jednu – Štěpán Kaska. Konečné skóre je 6:2.

Utkání tohoto kola překvapila velmi vysokým počtem vstřelených branek. Nejvíce jich inkasoval tým Šenkvic (celkem 28 branek), nejméně tým Mnichovic (celkem 3 branky). Skvělý výkon předvedl Hostivař proti Bohemians, zvítězil 7:0. O čisté konto se postaral brankář Josef Jirásek.

Mladší žáci

Skupina A mladších žáků další kolo odehrála v neděli v Průhonicích. První uktání mezi Bohemians a Liticemi bylo gólově nejbohatší v první čtvrtině. V páté minutě za Bohemians skóroval Marek Holaň, několik sekund nato se ale prosadil útočník Martin Brada ml., navázal na něj Adam Kokoška a Bedřich Polanský. Marek Holaň přidal další branku, ani ta nezůstala však bez odpovědi. Petro Roshkanyuk, Martin Brada ml. a Adam Kokoška potvrdili výhru Litic 6:2.

Fanoušci byli svědky dvou remíz se stejným výsledkem – Hradec proti Hostivaři a Litice proti Presidentu. Oba zápasy skončily 1:1. Za Hradec skóroval Šimon Pražák, za Hostivař Jakub Melichar, za Litice Bedřich Polanský a za President Matyáš Vojtek.

V jednu hodinu odpoledne si zahrála první zápas skupiny B Slavia proti Rakovníku. Utkání se vyvíjelo hlavně ve druhé čtvrtině, v první se trefil pouze John Michael Toms. V té druhé přidal na dvou gólový náskok Vavřinec Burda. Rakovník se nevzdával a Josef Dašek snížil stav na 2:1. Slavie ale na konci utkání potvrdila své vítězství gólem Olivera Jirgla na 3:1.

Velmi se dařilo týmu Pragy, za dva zápasy vstřelila celkem 17 branek, inkasovala pouze dvakrát. Rakovník sice první zápas prohrál, ten druhý ale vybojoval a s výhrou 6:2 si z kola odnáší tři body.

 

 

-vp-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy