HOKEJOVÁ MLÁDEŽ: Tentokrát si zahrají skoro všechny kategorie, máme se na co těšit

Čeká nás bohatý program od našich mládežnických kategorií.

Tento víkend se liga dorostenců odehraje v Plzni a započne od 8:30 prvním zápasem Kbel proti Presidentu, následovat budou například Praga proti Rače, Mnichovice proti Presidentu, Litice proti Hostivaři, celý den zakončí v 19:30 utkání Hostivaře a Bolevce.

Dorostenky si v neděli zahrají ve Kbelích. Od 9:00 se utkají třetí Slavia proti páté Bohemians, dále Vás zveme na utkání Mnichovice proti Hostivaři, Praga proti Rakovníku a další. O závěr dne se postarají týmy Rakovníku a Slavie B.

Starší žáci minulý týden ukončili zápasy ve skupinách a v sobotu se bude hrát o vítězství a o pořadí. Ve Kbelích se o vítěznou příčku poperou týmy Litice a President, Praga a Kbely, Hradec a Litice, President a Slavia, Praga a Hostivař, Mnichovice a Hradec, Kbely a Slavia a Hostivař a Mnichovice. O pořadí potom budou bojovat týmy Bolevec a Bohemians, Kadaň a Šenkvice, Litice B a Bolevec, Bohemians a Kadaň a Litice B a Šenkvice v hale Chodov.

Starší žákyně si po týdenní pauze jistě odpočinuly a v sobotu si zahrají v Plzni. Úvodní zápas začne v 8:00 a poperou se v něm Kbely a Mnichovice, pokračovat budou Slavia a Praga, Litice a Kbely, Mnichovice a Slavia, Hradec a Rakovník, Bohemians a Litice, Praga a Hradec a Rakovník a Bohemians.

Poslední kolo základní části si odehrají skupiny A B mladších žáků v Průhonicích. Začne skupina A v 9:00 a to utkání mezi Hradcem a Bohemians. Štafetu převezmou týmy Litice a Mnichovice, President a Hostivař. Skupina B kolo zahájí v 11:00 zápas Šenkvic a Rakovníku, pokračovat bude Slavia a Kadaň a den zakončí Kbely proti týmu Pragy.

I mladší žákyně v neděli předvedou své talenty, na Chodově v 9:00 se utkají týmy Bohemians a Hradec, dále Kbely a Mnichovice, Litice a Hradec, Mnichovice a Slavia, Bohemians a Kbely a na závěr Litice a Slavia.

Kategorie U10 má tentokrát volno, kategorie U8 a U6 si zahrají na Hagiboru v sobotu.

 

 

-vp-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy