HOKEJOVÁ MLÁDEŽ: Návrat do sezony

Po Vánocích přišel zase čas začít makat a vrátit se do sportovního nasazení. Na jaké zápasy se můžete těšit ?

 

Liga dorostenců se tentokrát rozdělí a v sobotu 6.1. se odehrají čtyři zápasy – Mnichovice proti Hradci, Rača proti Hostivaři, Hostivař proti Mnichovicím a Hradec proti Rače. 

 

Sobotní povánoční kolo zahájí dorostenky ve 12:00 ve Kbelích utkáním Slavie proti Rakovníku. Následovat budou Mnichovice proti Slavii B, Praga proti Hostivaři, Rakovník proti Bohemians, Mnichovice proti Slavii a Slavia B proti týmu Pragy.

 

Starší žákyně budou hrát v neděli také ve Kbelích. První zápas vypukne mezi Slavii a Liticemi, poté Praga proti Mnichovicím, Rakovník proti Slavii, Praga proti Liticím, Hradec proti Bohemians, Kbely proti Rakovníku, Mnichovice proti Hradci a Kbely proti Bohemians.

 

Skupina o vítězství mladších žáků se potká v Průhonicích 7.1. v 9:00. Zahrají si týmy Hostivaře proti Presidentu, Praga proti Presidentu, Šenkvice proti Liticím, Praga proti Presidentu, Litice proti Hostivaři a Šenkvice proti Slavii.

Ani skupina o umístění nebude otálet a zabojuje také v Průhonicích. Rakovník vyzve Mnichovice, Hradec Bohemians, Rakovník Kadaň, Bohemians Kbely, Mnichovice Hradec a Kbely Kadaň.

 

Ve Kbelích se bude hrát i v neděli. Mladší žákyně tam začínají už od 9:00 a to utkáním mezi Hradcem a Kbely, následovat budou Slavia proti Bohemians, Mnichovice proti Liticím, Hradec proti Slavii, Kbely proti Liticím a Bohemians proti Mnichovicím.

 

Starší žáci a kategorie mladší deseti let mají tento víkend volno.

 

-vp-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy