Olympijská kvalifikace: Vše co potřebujete vědět

Olympijská kvalifikace naší reprezentace žen je již téměř tady, 13. ledna začínáme! Kdy a kde hrajeme, bude možné zápasy sledovat a co je potřeba k postupu na Olympijské hry? To vše se dočtete zde.

V Indii je celkem osm týmů, které se rozdělily do dvou skupin. V nich si týmy zahrají systémem každý s každým. Hned na úvod turnaje v indickém Ranchi nás čekají dva nejdůležitější zápasy, 13. ledna od 10:00 tuzemského času s Japonskem, 14. ledna od 7:30 s Chile. Do bojů o účast pod pěti kruhy totiž postupují ze skupiny jen horní dva týmy. Do třetice si zahrají s Němkami, které patří k favoritkám na výhru v celém turnaji. Zápas se hraje 16. ledna od 7:30. Poté již záleží na umístění. Hraje se klasické semifinále a boje o medaile, do Paříže pojedou první 3 týmy ze všech zúčastněných. Celý rozpis naleznete zde. Turnaj bude končit 19. ledna.

Stejně tak budete moct všechny zápasy v profesionální kvalitě sledovat na platformě Watch.Hockey. Vše se ale nachází za platební bránou.

Návod, jak holky sledovat, naleznete zde

„Budeme si snažit v týmu opět uvědomit to, že už jednou se dostat na olympiádu povedlo. Proč to tedy nezkusit znovu, nás cíl je jasný – olympiáda,“ připomíná kapitánka Kateřina Laciná hned stříbrný úspěch z OH v roce 1980. „Hratelný jsou všichni, když na hřišti necháme všechno, tak můžeme nějakým způsobem držet krok se všemi,“ věří svému týmu asistent trenéra Tomáš Procházka.

Všechny články ke kvalifikaci naleznete zde

Nabídneme vám i mnoho zákulisních záběrů, tak nás nezapomeňte sledovat na sociálních sítích!

-ave-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy