Extraliga mužů: Final Four je tady!

V sobotu začíná Final Four mužské extraligy. Celá akce se uskuteční v hale Lokomotiva Plzeň (Úslavská 75) paralelně s medailovými boji nejstarších mládežnických kategorií, na programu je také přípravné utkání reprezentace žen proti výběru Kanady. Finále mužské soutěže uvidíme v neděli.

Titul obhajuje domácí tým TJ Plzeň-Litice, který díky lepšímu skóre ovládl také základní část letošního ročníku. Narazí na Raču, která hned po svém postupu do extraligy obsadila v základní části čtvrté místo. Vzájemné zápasy ve skupině dopadly vždy lépe pro plzeňské, kteří jsou díky tomu papírovými favority. Final Four je však nová soutěž, a tak se jistě můžeme těšit na atraktivní souboj, jehož výsledek jen těžko odhadnout.

Těsně za Liticemi se v tabulce umístila Slavia, která tak vyzve třetí Bohemians. Znovu tak uvidíme pražské derby, kterému rozhodně neschází náboj. Rivalita se promítá do každého střetnutí, a v semifinále to bude platit dvojnásob. Kdo z něj odejde vítězně a zajistí si tak místo v boji o pohár?

 

27.1. 17:00 SK SLAVIA PRAHA – HC BOHEMIANS PRAHA

Odkaz na stream

R: Holek, Toth

 

27.1. 18:30 TJ PLZEŇ-LITICE – KPH RAČA BRATISLAVA

Odkaz na stream

R: Mack, Větrovský A.

 

28.1. 18:00 FINÁLE

Odkaz na stream: bude vytvořen po SF

R: bude upřesněno

 

-bp-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy