Společenský večer ČSPH: Zarezervujte si termín!

Uff. To byl ale zápřah. Mistrovství Evropy juniorů a juniorek, finálové boje extraligy, světový šampionát mužů v Indii, bronzové mistrovství světa v hale. A teď následují klubové poháry. Prostě začátek roku je, byl a bude, nabitý halovým hokejem.

Ještě dříve, než se rozběhneme na venkovní hřiště, tak zde máme jednu milou, znovuobnovenou, společenskou událost. Můžeme jí nazvat galavečerem, vyhlášením nebo jakkoli jinak. Ať tak či tak, bude to velká akce. Český svaz pozemního hokeje se rozhodl uspořádat slavnostní večer, na kterém bude vyhlášena anketa Zlatý zobák. Ten je určen pro nejlepší hráče, hráčky, talenty, rozhodčí, trenéry i kluby. Vyhlášení proběhne na základě právě teď probíhající ankety, ze které vzejdou vítězové, kteří budou při akci vyhlášeni.

Víc než cokoli jiného, je společenský večer svazu akcí, kde se můžeme navzájem všichni setkat mimo hřiště. Hezky oblečení, s uvolněnou náladou a možností si popovídat. Rádi bychom tak každého pozemkáře, který bude moci, pozvali na slavnostní galavečer, který se uskuteční 25. března v Lidovém domě ve Kbelích. Zastavte se určitě i se svojí drahou polovičkou, rodiči nebo kamarády. Bavit by se měli všichni. Vstupenku si již teď můžete koupit online ZDE

O přesné náplni akce, včetně toho, na co se můžete kromě samotného vyhlášení těšit, vám budeme odhalovat postupně. Nicméně je jasné, že oslavovat toho bude na konci března ve Kbelích spoustu. Tak se toho pojďte zúčastnit v co největším počtu. Už se nemůžeme dočkat!

-ota- , -jam-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy