Jaroslav Vrkoč

Osobnost klubu TJ Plzeň Litice

Do našeho oddílu přišel před patnácti lety. V té době za nás hráli pozemní hokej oba jeho synové Tom a Miky. Jarda předtím hrál hokejbal na postu brankáře. Pozemní hokej se mu zalíbil natolik,že jej nejen začal také hrát,ale záhy se zapojil nejen jako hráč, ale také se stal členem výboru oddílu.

Protože cítil potřebu pomoci i jako trenér, absolvoval trenérské školení a stal se nejúspěšnějším trenérem mládežnických družstev našeho oddílu. Přes 10 let spolupracoval se Stanislavem Bendou u družstev mladších žáků, jejichž bilance je úžasná: 6 titulů Mistrů ČR v této kategorii, z toho 5 posledních v řadě za sebou.

Když bylo třeba obsadit trenéra starších žáků, přešel v zájmu oddílu k tomuto týmu. A výsledek? Dva tituly Mistrů ČR v této kategorii.

V prosinci jsme řešili obsazení trenéra u dorostu, jehož potenciál byl rozhodně vyšší, než stávající čtvrté místo v hale. Vrky, jak mu všichni říkáme, slíbil, že do konce haly vypomůže.Výsledkem je dorostenecký halový titul.

Každý oddíl má za povinnost mít ke každému týmu svého rozhodčího. Pan Vrkoč absolvoval patřičné školení a zastupuje náš oddíl i v této náročné činnosti

A to ještě není všechno. Při výstavbě našeho pozemkářského areálu, jakož i při jeho průběžné údržbě patřil vždy a patří k těm nejaktivnějším.

Není proto divu, že jsme jej jednoznačně navrhli na titul Osobnost oddílu. Jeho obětavost, absolutní spolehlivost, oddanost pozemnímu hokeji, jeho charisma ve vztahu k mladým hráčům a ochota pomoci vždy ve vhodný okamžik tam,kde je třeba, jsou vzácné.Díky, VRKY!

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy