Nový nabitý díl Hokeje na zemi 16. 8.

Premiéra: 16. 8. v 14:30. V novém dílu uvidíte reportáže z ME, medailonek talentovaného Štěpána Klabana i reportáž z kempu ČSPH.

 

  • Neúspěšné reprezentační léto: seniorky horko těžko udržely na ME v Glasgow divizi B, muži v Cambrai poprvé v historii sestoupili do divize C. V reportážích uvidíte záběry klíčových okamžiků a hodnocení hráčů a trenérů s klíčovou otázkou: Co se musí změnit?

 

 

  • Talentovaný záložník Štěpán Klaban získal v 17 letech prestižní angažmá v tradičním nizozemském klubu Klein Zwitserland. Natáčeli jsme s ním, jaká k němu vedla cesta a co od nové životní i hokejové etapy očekává.

 

 

  • Na přelomu července a srpna se v Rakovníku konal tradiční herní kemp ČSPH. Účast dětí byla veliká! Podívejte se, co všechno je na pozemkářském táboře možné dělat.

 

 

  • Winners have a plan, losers have an excuse (Vítězové mají plán, poražení výmluvu) – právě tuto podepsanou knihu uznávaného nizozemského trenéra a mentora Marka Lammerse můžete mít doma, pokud do zpráv na facebooku Českého svazu pozemního hokeje správně odpovíte na soutěžní otázku. Odpověď na ni najdete v portrétu uznávaného kouče, který vyhrál s Nizozemkami mistrovství světa (2006) a olympijské hry (2008).

 

Premiéra nového dílu na ČT sport je v pátek 16. 8. ve 14:30, reprízy jsou v programu v sobotu 17. 8. v 5:30 a ve středu 21. 8. v 11:30.

https://www.ceskatelevize.cz/porady/10552610198-hokej-na-zemi/dily/

Příjemnou a inspirativní zábavu přejí

Michal Dimitrov a Martin Hoffmann

 

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy