Pozemkářský supervíkend je tady! Poháry, reprezentace, baráž.

Tak tohle tady již dlouho nebylo. Čeká nás nabitý prodloužený víkend plný pozemního hokeje. Zejména toho mezinárodního, uvidíme ale také odložené utkání baráže o extraligu mužů.

V Rakovníku se chystá velká slavnost, ženský evropský pohár. Dva čeští zástupci budou bojovat o co nejlepší umístění v Eurohockey Club Challenge. Budou jimi oba letošní finalisté dámské extraligy, tedy Slavia a Rakovník. Sešívané čeká na úvod v pátek v 16:30 litevská Gintra Strekte, Rakovník pak o den později změří síly ve skupině od 16:45 s italským Valverde. Pondělí pak určí postupující – do vyšší Trophy by měly postoupit první dva celky turnaje. Odkaz na server, kde lze sledovat výsledky a program naleznete zde.

To na muže Slavie čeká Eurohockey Club Trophy II ve švýcarské Ženevě. Finalistu ligy z Edenu potká v prvním utkání domácí Servette, konkrétně v 15:30. Druhým soupeřem bude sešívaným waleský mistr Cardiff. Odkaz na server, kde lze sledovat program a výsledky naleznete zde.

Náročný program pak čeká na naše reprezentační týmy U18, které odjeli tento čtvrtek na turnaj do Den Bosche. Turnaj bude zajímavou konfrontací sil se zahraničními celky. Vzhledem k tomu, že se koná v době evropských pohárů, byl pro tuto akci jmenován jako hlavní trenér obou kategorií Tomáš Babický. Stránky turnaje naleznete zde – Holland Elite Hockey Cup Den Bosch (tournify.nl), týmy a rozlosování pak zde Holland Elite Hockey Cup Den Bosch (tournify.nl).
V neděli se také uskuteční baráž o extraligu mezi týmy Kadaně a Pragy. Jeho odveta je na programu o v sobotu týden později, kdy se rozhodne o postupujícím do nejvyšší mužské soutěže.
-jam-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy