Karolína Paterson novou předsedkyní Reprezentační komise

S radostí oznamujeme, že od 1.7.2022 novou předsedkyní Reprezentační komise bude Karolína Paterson. Karolína převezme pozici Gina Schilderse, který byl prozatímně zodpovědný za tuto komisi v uplynulých dvou letech.

„Jsem rád, že se Karolína rozhodla pro tuto roli. Karolína byla v posledních letech spoluodpovědná za Komisi Mládeže s Tomášem Levým a prokázala v této pozici skvělé vedení. Přispěla k růstu našeho sportu jak v kvantitě, tak i kvalitě při spolupráci s kluby. Má velký elán a vášeň pro rozvoj mládeže a oceňuji její proaktivní přístup a práci, kterou udělala, aby pomohla postavit olympijský program na nohy. Jsem přesvědčen, že Karolína může sehrát klíčovou roli posunout Komisi Repre na novou úroveň a přeji jí hodně úspěchů do blízké budoucnosti,“ svěřil se president ČSPH, Gino Schilders.

Kromě své nové role zůstane nadále Karolína Paterson spojena s Komisí Mládeže, která je úzce propojena s Reprezentační komisí. „Jsem za tuto příležitost ráda a na nové výzvy, co jsou před námi, se moc těším. Věřím, že společně s celým týmem se budeme postupně posouvat vpřed,“ okomentovala svou novou roli bývalá reprezentantka, která působí na ČSPH již několik let.

-gin- , -jam-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy