Hokej na zemi: Zlatý Zobák, Delforgeová, Ukrajina

Premiéra na Velký pátek 7. 4. ve 14:20 na ČT sport, reprízy: Bílá sobota 8. 4. ve 3:40, neděle 9. 4. v 6:10, Velikonoční pondělí 10. 4. ve 14:10 a v sobotu 15. 4. v 6:00 a také v i-vysílání České televize pod odkazem: https://www.ceskatelevize.cz/porady/10552610198-hokej-na-zemi/

Co v nabitém třetím dílu roku 2023 uvidíte?

  • Exkluzivní rozhovor s jednou z největších osobností současného pozemního hokeje. Laurine Delforgeová zvládá na hřišti na světové úrovni hned dvě role. Hraje za belgickou halovou reprezentaci, ale ještě úspěšnější je s píšťalkou v ruce. Rozhodovala finále olympijských her i zápasy o titul mistryň světa a Evropy. Vedle toho vystudovala práva. A to všechno stihla ještě před třicátými narozeninami.
  • Reportáž z FIH Pro League: Indové vyhráli na jaře všechny 4 zápasy a jsou v čele soutěže. Dvakrát porazili i čerstvé mistry světa Němce!
  • Zobák roku! Také český pozemní hokej má své hvězdy – mezi aktivními hráči i legendami. Potkaly se v oblecích a šatech na galavečeru v Lidovém domě ve Kbelích. Jaká byla atmosféra? Kdo získal hlavní ceny? A jak dobrá reportérka je Adéla Lehovcová?
  • Jarní extraligová sezona už je v plném proudu. Byli jsme u vydřeného vítězství obhájců titulu Slavia Praha v Hostivaři. Proč sešívaní vyhráli jen 2:0 a proč jsou podle Honzy Urbance každé body pro jednoho z favoritů ligy cenné?
  • Trenéři trénují trenéry: na semináři v Praze se sešly čtyři desítky zájemců o správné vedení a rozvoj dětí. Proč dorazili i rodiče a teenageři, co se naučili a co je motivuje k práci s hokejovými talenty?
  • Hokej pod ruskou palbou. S kapitánkou ukrajinské reprezentace Jevhenijí Morozovou jsme si povídali o hrůzách života v Sumách jen 40 kilometrů od hranic s Ruskem a snaze pokračovat s hokejem, solidaritě světové hokejové komunity anebo o tom, proč Jevhenija na mistrovství světa v Pretorii plakala při ukrajinské hymně.

Michal Dimitrov a Martin Hoffmann

 

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy