Chcete se vzdělávat jako olympionici? Máme něco pro vás!

Věříte v to, že se člověk má vzdělávat celý život? A chcete se něco přiučit z oblasti sportu i vy? Máme něco, co by vás mohlo zajímat!

Hokejová akademie nabízí další z možností, jak se posunout dál ve svých znalostech. Pod záštitou Olympijského mezinárodního výboru totiž právě probíhají kurzy, které jsou dostupné pro všechny zájemce.

Věříme, že je velmi důležité, podporovat nadšené a schopné lidi, které máme, v tom, aby vytvořili co nejlepší podmínky pro děti a co nejlepší prostředí, ve kterém hrajeme. Z tohoto důvodu se snažíme nabízet nejrůznější možnosti, jak se vzdělávat – jednou z nich můžou být již zmíněné vzdělávací programy.

Na to, jaká je jejich nabídka, se můžete podívat zde. Nalézt můžete hned sedm profesionálních sportovních edukačních programů, kde si osvojíte nové a velmi cenné dovednosti a poznatky – například jakou roli hraje mentální zdraví, jak správně sestavit jídelníček a mnoho dalšího, podle toho, jaký si zvolíte program. Ty budete poté moct použít nejen v hokeji, ale i v jiných sportech a osobním životě.

Pokud se chcete nějakého z nich zúčastnit, a dokonce obdržet i diplom či certifikát, ČSPH vám na jeho cenu přispěje.

A jak na to? Stačí napsat na e-mailovou adresu csph@pozemnihokej.cz – tam vám se vším pomůžeme a zodpovíme jakékoliv otázky!

-ave-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy