První prázdninový hokej na zemi je tu!

Zahajte prázdniny s novým Hokejem na zemi! Premiéru má v pátek 30. 6. ve 14:20 na ČT sport! Reprízy jsou v programu v pondělí 3. 7. v 11:20 a 19:45, v úterý 4. 7. v 7:25 a 12:55.
Celý díl bude také k zhlédnutí v i-vysílání České televize: https://www.ceskatelevize.cz/porady/10552610198-hokej-na-zemi/

A co ve 106. vydání Hokeje na zemi uvidíte:

  •  Na začátku se s námi vydáte do Rakovníka. Připomeňte si atmosféru finálových zápasů, které rozhodly o extraligových titulech hokejistek Slavie Praha a pozemkářů Litic, a to nejenom v reportážích s ohlasy, ale v parádních klipech se slow-mo záběry!
  • Podívejte se, jak si hokejisté z Domova Ráček splnili svůj sen. Od prvního tréninku před čtyřmi lety se pod vedením Karolíny Kříženecké zlepšili natolik, že se dostali na Světové hry speciálních olympiád. A v Berlíně sahali po medaili. Byli jsme za nimi a kážeme vám, co všechno ID hokej obnáší
  • České hokejistky mají před sebou další krok na cestě na olympijské hry. Na přelomu července a srpna se v Praze koná turnaj B-divize mistrovství Evropy. Byli jsme na jejich herní přípravě proti Ukrajinkám. Jak se daří zabudovat nové hráčky a co všechno je třeba do začátku turnaje před domácími fanoušky zlepšit?
  • Hokej je globální sport a Praha multikulturním městem. A když se tohle spojí, je z toho Prague Hockey Festival! Vyrazili jsme na Pragovku a na tak trochu tradičně netradičním turnaji veteránů natáčeli rozhovory s expaty z Anglie, Argentiny nebo Maďarska. A už teď prozradíme, že turnaj, na kterém se představili taky hráči z Keni, Indie nebo Nizozemska, vyhrál tým z Česka.

Příjemnou zábavu vám přejí

Michal Dimitrov a Martin Hoffmann

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy