Máme rozhodčího v UDP! „Je to velká pocta,“ říká Větrovský

Máme skvělé zprávy! Náš rozhodčí Aleš Větrovský byl nominován do elitního evropského programu UDP (Umpires Develompement Programme), který pořádá EHF. Každý rok se z několika desítek účastníků programů U4E a U4N vybírá osm nejlepších.

„Je to pro mě velká pocta,“ říká o svém úspěchu Aleš. „Bylo to pro mě překvapení, když jsem se o tom poprvé dozvěděl. Úroveň rozhodčích, se kterými jsem se na seminářích v rámci U4N setkal, byla opravdu dobrá. Jsem rád, že se s nimi budu moct vídat další dva roky, věřím, že mi to v kariéře pomůže a posune mě to dál. Je úžasné moct slyšet názory a tipy od lidí, kteří mají za sebou několik Olympijský her. Zároveň je to pro mě částečně satisfakce za stovky hodin, které tím trávím. Samozřejmě bych se ale do tohoto programu nikdy nemohl dostat bez mnoha lidí, kteří mi na mé cestě pomohli. Věřím, že je to motivací i pro mladé rozhodčí v Česku, aby se snažili ještě víc, a že vidí, že to má smysl, i pokud nejste z vyloženě hokejové země,“ zakončuje.

Čekat ho teď budou v programu dva roky, v každém z nich dva semináře – první na jaře v Dánsku a v druhý v říjnu na EHL KO16. Gratulujeme a přejeme Alešovi mnoho štěstí a správných rozhodnutí.

-kik-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy