Už jen kousek: 300 tisíc je za námi! Zbývá 10 dní

V kampani Už jen kousek, která má za cíl pomoct holkám zkvalitnit přípravu na kvalifikaci na Olympijské hry, jsme ušli již velký kus. Vybrali jsme již více než 300 tisíc od více než 235 lidí.

Jsme hrdí, že můžeme říct, že se jako komunita umíme semknout, když je potřeba! Ještě stále je před námi ale velký kus práce.

Odkaz na kampaň naleznete zde.

K tomu, abychom došli do vysněného cíle, nám chybí 200 tisíc. Našim holkám to umožní vyjet na přípravu do zahraničí a na lednovém turnaji být v plné síle. A rozhodně to bude potřeba – vždyť naše holky nastoupí proti nejlepším týmům světa. Nedávno také přišla zpráva, že vedle Valencie si holky mohou kvalifikaci jet zahrát do Indie, která nahradila původní Čínu. O tom, kde to bude, a jaké týmy budou hrát, se dozvíme po skončení Pan American Games a African Hockey Road to Paris. Turnaje končí 5. listopadu.

Pokud jste si ještě nic nekoupili, nebo si chcete jen svou sbírku rozšířit a posunout naše holky o kousek blíž olympijskému snu, můžete si vybrat třeba z jedné z odměn těsně před vyprodáním, ze stylového oblečení nebo z nově přidaného golfu!

Děkujeme za veškerou pomoc a šíření mezi známé.

-ave-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy