Už jen kousek: vybrali jsme neskutečných 569 390 Kč, moc děkujeme!

Je to tak, kampaň Už jen kousek na platformě Hithit skončila. Navíc se nám za 45 dní společně podařilo vybrat neskutečných 569 390 Kč od 454 přispěvatelů! Všechen zisk poputuje na pomoc českým reprezentantkám v jejich přípravě na kvalifikaci na OH 2024 v Paříži. Podařilo se nám během toho dostat holky do pořadu Branky body vteřiny, do Snídaně s Novou nebo jsme uskutečnili i setkání kapitánů Tomáše Součka a Kateřiny Laciné.

Je to příběh, který se nesmazatelně zapsal do naší hokejové historie. Ukázal totiž, že naše komunita je velmi silná, a že společně dokážeme nevídané věci, moc vám za to děkujeme! Stejně tak se sluší poděkovat i všem našim partnerům v čele s NSA, Deloitte a Maserati, kteří podporují nejen naši reprezentaci, ale celý náš sport.

Tohle ale není tečka! Projekt Už jen kousek pokračuje dál, stále totiž k našemu snu dostat se na olympiádu chybím právě – už jen kousek. Navíc je cíl blíž a je nás na něj výrazně víc. Každý, kdo přispěl, je nedílnou součástí týmu, který má jediný a jasně daný sen. Paříž. O tom, kde se bude kvalifikace hrát, a s jakými soupeři se potkáme, se dozvíme v následujících dnech.

-ave-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy