Extraliga: Mnichovice v nejvyšší soutěži, pražské derby, souboj loňských medailistů – halová extraliga je tady!

Patříte-li mezi milovníky haly, o víkendu se rozhodně nudit nebudete. Již v sobotu startuje první dvoukolo ženské extraligy a pokračovat se bude i v neděli.

První zápas je na programu v sobotu 18. 11. v 9:00 v hale ZŠ Průhonice. Nováček nejvyšší soutěže Mnichovice vyzvou hned v prvním utkání loňského mistra SK Slavia Praha. Následně nastoupí i druhý finalista uplynulé sezóny – HC 1972 Rakovník – proti Hradci Králové. Loni bronzové Litice změří síly s Pragou. Následovat bude souboj pražské a hradecké Slavie, zápas Pragy proti Mnichovicím a hrací den uzavřou ve 14 hodin týmy Rakovníka a Litic.

Na dlouhou regeneraci můžou ovšem hráčky zapomenout, jelikož hned v neděli se do extraligových bojů vrhnou znovu. Tentokrát se vše odehraje ve Kbelích. Každý tým opět čekají dvě utkání, kompletní program naleznete zde:

https://www.pozemnihokej.cz/soutez/extraliga-zeny-hala-2023-2024/

 

Vzhledem k účasti reprezentace na lednové kvalifikaci na OH je halová sezóna zkrácena a již 25. 11. se odehraje poslední kolo spolu se zápasy o umístění. I proto budou výsledky z tohoto víkendu velmi důležité. Můžeme tak očekávat atraktivní podívanou, každý bod může nakonec rozhodnout! Pokud nemůžete dorazit přímo na místo, je k dispozici stream na YouTube kanálu ČSPH (https://www.youtube.com/@pozemnihokej3080).

 

-bp-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy