Hokejová mláděž: Zveme vás na zajímavé výkony našich mladistvých kategorií!

O víkendu Vás zveme na zajímavá utkání kategorií od těch nejmenších až po ty největší. Program bude nabitý, máte se na co těšit.

 

Dorostenci

V neděli 26.11. se v plzeňské hale odehraje druhé kolo ligy dorostenců. Hrací den zahájí západočeské derby – Litice proti Bolevci – v 8:30. Následovat bude President proti Kadani v 9:30, Bolevec si svůj druhý zápas odehraje s Pragou od 10:30, President zase ten svůj s Rakovníkem od 11:30. Litice ve 12:30 ke hře vyzvou Kadaň a na závěr nám jistě skvělé výkony předvedou týmy Rakovník a Praga.

 

Dorostenky

Liga dorostenek také jede na plné obrátky. V hale TJ Sokol Kbely Vás přivítá zápas Mnichovic a Slavie B, a to konkrétně v 9:00. O hodinu později se utkají týmy Slavie a Rakovníku, Slavie B se ve svém druhém zápase utká s Pragou. Ve 12:00 bude možnost se podívat i na výkony Bohemians a Hostivaře, následovat bude zápas Hostivař s Pragou. Předposlední zápas mezi dvěma lídry tabulky – Mnichovice a Slavia – se odehraje v 14:00, ten poslední Rakovník proti Bohemians začne v 15:00.

 

Starší žáci

Pro sportovce kategorie U15 je tento víkend prvním hracím kolem a poprvé se utkají s ostatními týmy v jistě nabitých zápasech. Starší žáci jsou rozděleni do dvou skupin A, B po 6 a 7 týmech. Ve skupině A se řadí týmy: Bolevec, Kbely, Litice B, Praga, President a Slavia. Skupina B se skládá z týmů: Bohemians, Hostivař, Hradec, Kadaň, Litice, Mnichovice a Šenkvice.

Ze skupiny A se utkají všechny týmy tuto sobotu v hale Plzeň. První zápas Pragy a Litic B začne v 9:00, poslední zápas dne Kbely proti Slavii se bude hrát od 14:00. Čekají nás mimo jiné i utkání President vs Bolevec, Litice B vs Kbely, President vs Slavia a Bolevec vs Praga.

Skupina B své první kolo odehraje v hale Chodov a od 9:00 započne zápas Hostivaře proti Kadani, následovat budou utkání Hradec proti Bohemians, Kadaň proti Šenkvicím, Hostivař proti Mnichovicím, Hradec proti Liticím, Šenkvice proti Bohemians a Litice proti Mnichovicím.

 

Starší žákyně

I pro starší žákyně to bude premiéra. Na Zeleném pruhu odstartuje první zápas v 9:00 tým Kbel proti Slavii, štafetu přeberou týmy Rakovníka a Mnichovic, Hradce a Kbel, Slavie a Bohemians, Mnichovic a Litic, Pragy a Rakovníka, Litic a Hradce, poslední zápas v 16:00 odehrají týmy Bohemians a Praga.

 

Mladší žáci

Kategorie U12 chlapců mají také rozdělení na dvě skupiny. Skupina A (týmy: Bohemians, Hostivař, Hradec, Litice, Mnichovice a President) se poprvé utkají 26.11. v kadaňské hale od 9:00. Skupina B (týmy: Kadaň, Kbely, Praga, Rakovník, Slavia a Šenkvice) se také střetnou poprvé a také v hale v Kadani. Jejich zápasy začínají v 13:00, konkrétně domácí Kadaň proti Šenkvicím.

 

Mladší žákyně

Dívčí kategorie U12 se tuto neděli utkají proti sobě v hale Zelený pruh od 9:00. Čekají Vás zápasy Litic a Mnichovic, Hradce a Bohemians, Mnichovic a Kbel, Slavie a Litic, Kbel a Hradce, v posledním utkání se předvedou dívky z týmů Bohemians a Slavie.

 

Kategorie U10, U8, U6

Děti z kategorie U10 se v Průhonicích posnaží o nejlepší výkony tuto sobotu od 9:00. Skupina A Vás provede prvními utkáními, začne zápas Hostivaře a Pragy, pokračovat budou například týmy Mnichovic a Slavie, Hostivaře a Litic žlutých, Kadaně a Slavie, Mnichovic a Pragy, zakončení si přichystají týmy Hostivař a Kadaň.

Druhá skupina zahájí své kolo ve 13:30 a to přímo týmy Bohemians A proti Presidentu, v zápětí týmy Litice modří a Bolevec, Rakovník a Hradec, Bohemians A a Litice modří a další. Poslední zápas odehrají týmy Bohemians A a Bolevec.

Kategorie U8 se v hale Hagibor popere o parádní výsledky v 9:00 do 13:30, naváže na ně kategorie U6 od 13:30 do 16:00.

 

 

-vp-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy