Změna v Reprezentační komisi a Komisi mládeže

S lítostí oznamujeme, že se Karolina Paterson rozhodla opustit hokejovou federaci. „Karolína podporuje hokej dlouhodobě a v posledních letech to bylo ve funkci asistentky šéfa komise mládeže a šéfa komise repre,“ říká předseda ČSPH, Gino Schilders. „Osobně mě mrzí, že Karolina odchází, a chci jí poděkovat za všechnu práci, kterou za ta léta odvedla. Hlavně se věnovala rozvoji mládeže a později i národních týmů a hokejové akademie. Karolínu jsem poznal jako dříče, který se stará o rozvoj mládeže a o bourání zdí mezi kluby. Její pozitivní povaha a obětavost je pro mnohé inspirací. Karolína naštěstí bude nadále ve spojení s Hokejovou rodinou. Přeji jí hodně štěstí v jejím novém úsilí,“ řekl Gino.

Cesta před námi:

S odchodem Karolíny jsme přehodnotili naši strategii a strukturu. Rozhodli jsme se rozdělit její povinnosti a vrátit se do situace, kdy budeme hledat šéfa komise mládeže (se zaměřením na celkovy rozvoj a U16 a mladší (SCM/SpS a tak dále) a komise repre ( se zaměřením na vysoce výkonné seniorní repre/U21/U18). I když tyto komise budou úzce spolupracovat, vidíme přínos tohoto rozdělení v tom, že se můžeme ještě více zaměřit na jeden z našich hlavních cílů – zvýšení naší základny z 2 500 na 5 000 členů.

Momentálně hledáme kandidáty na tyto pozice, a přestože v organizaci i mimo ni vidíme talentované lidi, se kterými budeme mluvit, rádi bychom chtěli, aby lidé, kteří mají zájem, vystoupili vpřed. Máte zájem o tyto pozice? Neváhejte kontaktovat Kristýnu Rýcovou na e-mailu kristina.rycova@pozemnihokej.cz nejpozději 6. 12. 2023.

-ave-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy