HOKEJOVÁ MLÁDEŽ: Co nás čeká o víkendu ?

Tento víkend se odehraje pouze jeden zápas dorostenců. V hale na Chodově se proti sobě utkají týmy Pragy a Presidentu.

Na Chodově se ale utkají i týmy skupiny A starších žáků, konkrétně Slavia proti Liticím B, Kbely proti Bolevci a Praga proti Presidentu. Zápasy skupiny B se budou konat v hale v Kostelci nad Černými lesy od 9:00. Úvodním utkání kolo odstartuje tým Mnichovic a Hradce, pokračovat budou týmy Bohemians a Hostivaře, Hradce a Šenkvic, Bohemians a Kadaně, Litic a Hostivaře, Mnichovic a Šenkvic, závěrem se utkají týmy Litic a Kadaně.

V neděli si zahraje i kategorie mladších žáků v hale v Průhonicích. Skupina A začíná v 9:00 zápasem Bohemians a Litic, v posledním zápase se utkají týmy Hostivaře a Mnichovic. Skupina B odstartuje turnaj v 13:00 utkáním Rakovníka a Slavie, celý den zakončí Praga proti Kadani.

Kategorie U10 nás zve na sobotní turnaj od 9:00 do Průhonic. Úvodem se mezi sebou poperou Slavia D a Kbely, dále se utkají Bohemians B a Hostivař D, Praga D a Hradec D, Litice modří a Litice žlutí, Kadaň a Hradec, také Bolevec a Rakovník a další.

Sobota bude důležitá také pro naše nejmladší hráče. Kategorie U6 a U8 budou hrát na Hagiboru, U6 začínají od 9:00, U8 přebírají štafetu v 11:30.

Dorostenky, starší žákyně a mladší žákyně mají tentokrát volno.

 

Moc doufáme, že přijdete podpořit naše mládežnické kategorie na jejich turnajích a utkáních.

 

 

-vp-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy