Co nás čeká na začátku roku? Indie, finále lig, Zlatý zobák, mistrovství Evropy a poháry

Začátek roku bude jeden z nejnabitějších za poslední roky. Čeká nás pět velkých akcí – olympijská kvalifikace v Indii, finále lig společně se Zlatým zobákem, klubový pohár Litic a Slavie a mistrovství Evropy mužů a žen.

Nejblíže je právě olympijská kvalifikace v Ranchi, ta začíná 13. ledna. Holkám se může povést historický úspěch v podobě účastí pod pěti kruhy. To se v naší historii povedlo pouze jednou a hned z toho bylo stříbro. Více nám o tom řekla jedna z účastnic, Ajka Mejzlíková, článek si můžete přečíst zde.

Pouhý týden po návratu, tedy 27. a 28. ledna nás čeká tuzemský vrchol halové sezóny. O zlato si zahrají navíc nejen muži, ale i mladší kategorie. Věříme, že se skvělá atmosféra povede vytvořit nejen v plzeňské hale, ale i na Zlatém zobáku, které následuje. Pokud ještě nemáte své vstupenky, koupit si je můžete zde.

Další v pořadí jsou halová mistrovství Evropy, muži se představí od 1. do 4. února představí v belgické Lovani, ženy od 8. do 11. února v Berlíně. Více informací o obou mistrovstvích již připravujeme.

V polovině února navíc přijdou klubové poháry, ve kterých se nám v roli pořadatele představí litičtí muži, a v Turecku si zahrají slávistky. První zmíněný turnaj je na pořadu od 16. do 18. února, ten druhý od 22. do 25. února. Více informací rovněž připravujeme.

Nezapomeňte nás tedy sledovat, je totiž na co se dívat!

-ave-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy