HOKEJOVÁ MLÁDEŽ: Co se bude dít tento víkend?

Tento víkend se můžeme těšit na hezké sportovní výkony našich mládežnických kategorií.

Dorostenci své kolo zahájí v neděli již od 8:30 v Plzni utkáním Bolevce a Kbel. Následovat budou Litice proti Slavii, Kbely proti Hostivaři, Mnichovice proti Liticím, Slavia proti Pragovce, Bolevec proti Hradci, Kadaň proti Hostivaři, President proti Rače, Praga proti Mnichovicím, Rača proti Kadani a President proti Hradci. Je to jejich poslední kolo ligy, potom je už jenom semifinále.

Sobota bude náročná pro starší žáky. Od 9:00 se poperou týmy o vítězství a jako první Slavia proti Liticím, po nich navážou týmy Kbely proti Hostivaři, Praga proti Hradci, Mnichovice proti Slavii, Kbely proti Liticím, Praga proti Presidentu, Hostivař proti Hradci a President proti Mnichovicím. Skupina o umístění si zahraje na Zeleném Pruhu a souboj Bolevce a Kadaně začne v 9:00, po nich potom Šenkvice proti Bohemians, Kadaň proti Litice B, Šenkvice proti Bolevec a Bohemians proti Litice B.

Mladší žáci mají před sebou poslední kolo, skupina o vítězství si zahraje v neděli v Průhonicích od 13:00 utkáním Slavie proti Liticím, následovat bude Praga proti Šenkvicím, Litice proti Presidentu, Slavia proti Hostivaři, President proti Šenkvicím a Praga proti Hostivaři. O umístění si chlapci zahrají ve Kbelích také v neděli od 9:00. Jako první se utkají týmy Bohemians a Rakovník, Kadaň a Hradec, Mnichovice a Bohemians, Kbely a Rakovník, Kadaň a Mnichovice a naposledy Kbely a Hradec.

Mladší žákyně se setkají na Zeleném Pruhu a Slavia vyzve ke hře tým Kbel od 9:00, naváže na ně tým Litic a Bohemians, Mnichovice a Hradec, Kbely a Bohemians, Slavia a Mnichovice, naposledy Hradec a Litice.

Kategorie U10 v Průhonicích v sobotu začnou od 9:00. I naši nejmenší předvedou svoje talenty, na Hagiboru turnaj zahájí kategorie U6 od 9:00 a potom bude pokračovat kategorie U8 od 11:30.

Moc se na Vás fanoušky všechny těšíme!

 

 

 

-vp-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy