HOKEJOVÁ MLÁDEŽ: Rozhoduje se o postup do semifinále!

Tento víkend se můžete těšit na sice trošku zúžený výběr zápasů, i tak ale budou stát za to!

Dorostenky se utkají v neděli v hale ve Kbelích. Výsledky rozhodnou o postupu do semifinále. Největší souboje povedou týmy Slavia, Slavia B a Rakovník, které sice mají jistý postup, nicméně není ještě stoprocentní, z jakého místa půjdou dál. Mnichovice naopak mají v základní skupině jasné první místo.

Starší žáci ve skupině o vítězství si zahrají v sobotu i v neděli. Týmy Praga, Mnichovice a Litice mají rozdíl pouze ve skóre, takže půjde o hodně. Dotahuje ale i Hostivař a President. Semifinále se rovněž uskuteční v neděli, finále potom 28.1.

Skupina o pořadí si také budou muset vyhradit celý víkend. V této skupině se hraje o konečné pořadí, tudíž se žádné semifinále nekoná. Stále je ale na co koukat, motivace udržet si co nejvyšší příčku je vysoká. Týmy Bohemians, Kadaň a Šenkvice jsou bodově vyrovnaní – je tedy o co hrát.

Starší žákyně se utkají v sobotu a už tehdy se dozvíme, kdo bude v závěrečném finálovém souboji. Nejdříve se dohraje základní část a pak se jednotlivé týmy dle umístění dostanou do rozhodujících utkání. Finále se odehraje ve 12:00 28.1. v Plzni.

Kategorie U10 ještě čeká předposlední turnaj, a to v hale na Chodově.

 

 

-vp-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy