HOKEJOVÁ MLÁDEŽ: KDO ZDVIHNE POHÁR LIGY?

Teď už jde o všechno. Všechna snaha a úsilí vynaložené za celou sezonu se vyplatilo. Tento víkend se utkají mezi sebou ty nejlepší týmy ve finále a v semifinále. Na koho se můžeme těšit ?

 

Dorostenci své semifinálové souboje započnou v 9:00. Druhý President vyzývá třetí Slavii. Oba týmy mají za sebou úspěšnou sezonu – oba týmy z deseti zápasů vyhrály 8 a prohrály pouze 2. Lze tedy očekávat napínavý souboj.

Následovat bude utkání Mnichovic proti týmu Pragy. Mnichovice postoupili do semifinále z první příčky. Neznamená to ale, že by měli podcenit svého soupeře. Ačkoli Mnichovice porazili dosud všechny v tabulce, Praga odvedla skvělé výkony a jistě to nebude snadný zápas.

Výherci těchto utkání se střetnou v neděli ve 14:00.

Dorostenky na dorostence naváží. Od 12:00 bude ke zhlédnutí utkání Slavie a Rakovníku. Slavia postoupila z druhého místa, z dvanácti utkání zvítězila v osmi. Rakovník vyhrál sice sedm utkání, vyzdvihl se ale právě v těch posledních a má vysoké ambice, kterých se jen tak nevzdají.

Druhé semifinálové utkání dorostenek vypukne mezi Mnichovicemi a Slavií B. Mnichovice s 10 výhrami z 12 zápasů vedli tabulku, Slavie B jako nováček v soutěži a jako nejmladší tým vyhrál sice jen šestkrát, dokázal ale Mnichovice již jednou porazit. Oba týmy mají co předvést a do zápasu dají všechno.

Finálové utkání mezi výherci těchto zápasů se bude konat v neděli od 16:00.

V neděli se kromě dorostenek a dorostenců odehraje i finálový souboj starších žáků a starších žákyň.u těchto kategorií už je ale rozhodnuto, jaké týmy do finále vstoupí.

Starší žáci začnou v 10:00 a utkají se týmy Praga a Hostivař. Praga zvítězila v semifinále nad Presidentem 4:2 a ze všech zápasů ani jeden neprohráli, pouze jednou remizovali. Hostivař měl semifinále velmi těsné, nad Mnichovicemi vyhráli až na nájezdy. Uvidí se ale, jak si povedou ve finále.

Starší žákyně začínají finále ve 12:00 a uskuteční se mezi Hradcem a Slavií. Oba týmy v semifinále excelovaly, Hradec zvítězil 5:0 a Slavia 6:3. Sezona jako taková se dařila více Hradci, neprohrál jediný zápas. Neznamená to ale, že by Slavia neměla co předvést a jistě to nebude vůbec snadný soupeř.

Atmosféra bude obrovská, těšíme se na fanoušky a hráčům přejeme hodně štěstí!!!

 

 

-vp-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy