Přehled herních kempů roku 2024

V roce 2024 se můžete těšit na rozmanitou nabídku mládežnických hokejových kempů, které zahrnují Evnia Hockey Camp, dříve známý jako Rakovník Camp, tradiční oblíbený kemp Českého svazu pozemního hokeje. Světoznámý SportWays se opět vrací do České republiky, nabízejíc hráčům neopakovatelný zážitek. Pro milovníky halového hokeje je tu jedinečná příležitost s Deloitte Kempem, který se uskuteční na podzim. Naše kempy jsou oblíbené pro svůj široký věkový rozsah a představují ideální příležitost pro mladé hokejové naděje. Bližší informace naleznete níže!

Evnia Hockey Kemp

KAPACITA NAPLNĚNA 

Kde: Rakovník
Termín: 22. – 26.7. 2024
Věk: 9 – 15 let
Přihláška: ZDE

Tímto srdečně zveme hráčky a hráče na další letní herní kemp v pozemním hokeji, který se bude konat
od pondělí 22.7. 2024 (příjezd 9:00-10:00 hod.) do pátku 26.7. 2024 (odjezd 13:00 -14:00 hod.).  

Skvělá příležitost, jak zlepšit své hokejové a sportovní dovednosti, tak poznat i nové kamarády. Na co se můžete těšit? Programem kempu je herní činnost jednotlivce, základní taktické prvky, rozvoj schopností a dovedností, prvky jiných kolektivních sportů (tenis, squash, beach-volejbal, stolní tenis atd.), životospráva, základy regenerace a jiné. 

Cena činí 7500,- Kč a zahrnuje ubytování, plnou penzi včetně svačiny, pitného režimu a využití veškerých dostupných sportovišť v areálu CAFEX nad rámec sportovního programu a sportovní tričko.

Jako první krok stačí vyplnit a odeslat vyplňte přihlášku na odkazu výše. Po odeslání obdržíte do 3 pracovních dnů potvrzení o přijetí přihlášky a informace k platbě. Přijetí je omezeno kapacitou kempu. Případné dotazy posílejte na Tomáš Babický, e-mail tomas.babicky@pozemnihokej.cz  .

Formuláře s sebou: Posudek o zdravotní způsobilosti, Prohlášení o bezinfekčnosti a kopie pojišťovací karty

Sportways Czech Champions Hockey Kemp

Kde: Kadaň
Termín: 30.6. – 4.7. 2024 (ne-čt)
Věk: 11 – 16 let
Cena: 380 euro (zahrnuje ubytování, plnou penzi včetně svačiny, pitného režimu a využití veškerých dostupných sportovišť v areálu a Sportways tričko)
Více informací: ZDE

Czech Champions Hockey kemp je unikátní spolupráce mezi Českým svazem pozemního hokeje a společností SportWays Hockey Camps. Tento kemp nabízí nezapomenutelnou zkušenost s hlavním zaměřením na pozemní hokej a programem připraveným pro hráče a brankáře! Technický hokejový program je pod záštitou holandských SportWays technických expertů, kteří povedou skupinu skvělých českých trenérů. Program je nastaven tak, aby ses mohl(a) posunout o úroveň výš. Připoj se k hráčům z celé České republiky a poznej nové kamarády. Užij si každý den skvělé ukázky, inovativní hokejové kliniky a přátelský přístup mezi organizátory a ostatními účastníky. Přidej se k nejlepším hráčům na hřišti a zlepši své dovednosti. Buď tam!

Deloitte Kemp

Kde: Kbely
Termín: Podzimní prázdniny 2024 (datum bude upřesněno)
Věk: 7–15 let
Přihláška: Bude zveřejněna

Na podzim opět proběhně halový kemp Dellite Camp, který bude jako minulý rok hostit kbelská sportovní hala. Podrobnosti o ceně a přihlášce budou zveřejněny během následujících měsíců. Sledujte nás a buďte připraveni na jedinečné zážitky!

-ks-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy