Hokej na zemi: vrcholy halové sezony, Svobodův irský titul, Litice v pohárech

V novém dílu magazínu na obrazovkách ČT uvidíte reportáže s ohlasy z mistrovství Evropy žen v Berlíně a mužů v Lovani, portrét úspěšného brankáře Františka Svobody, bronz Litic v evropském poháru a ukázku z hokeje v africké Ugandě.

Premiéra 109. dílu je v pondělí 4. 3. v 17:20 na ČT sport, reprízy pak ve čtvrtek 7. 3. v 16:10, v pátek 8. 3. v 10:55 a v sobotu 9. 3. v 7:30. Všechna vydání pořadu najdete na i-vysílání ČT pod odkazem https://www.ceskatelevize.cz/porady/10552610198-hokej-na-zemi/

Podrobné menu:

  • České pozemkářky budou mít za rok šanci obhájit bronzové medaile z halového mistrovství světa. Na evropském šampionátu v Berlíně sice nezazářily a zůstaly před branami semifinále, ale klíčový kvalifikační duel se Švýcarkami zvládly a po dalším vítězství obsadily páté místo. V reportáži uvidíte vše v podstatné i sohlasy českých hokejistek.
  • Mužům turnaj v Lovani nevyšel, v jednu chvíli dokonce hrozilo, že sestoupí do B-divize. To se nakonec nestalo, osmé místo je i tak historicky nejhorším výsledkem. Jak se to stalo a co na to říkali sami čeští hráči?
  • I když český halový hokej zůstal letos bez medaile, stále platí, že si i země, které jsou na tom v olympijském pozemáku lépe, se mají od našich hráčů co učit. Brankář František Svoboda se podělí o svou zkušenost v Irsku a radost z mistrovského titulu v tamní soutěži v dresu týmu Three Rock Rovers!
  • Tři týdny po domácích oslavách mistrovského titulu se hokejisté Litic znovu představili v hale Lokomotivy – tentokrát v evropských pohárech. Na turnaji kategorie Trophy neměli daleko k postupu do A-divize, a i když poslední zápas prohráli, mohou ve svých vitrínách vystavit bronzové medaile!
  • A na závěr pozvánka na příští díl, bude až z východní Afriky, a přece v češtině

Příjemnou zábavu vám přejí Michal Dimitrov a Martin Hoffmann

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy