Sportways v Česku: Czech champions hockey camp

Sportways přijíždí opět do Česka! Velmi známý evropský kemp s trenéry z Nizozemí se letos uskuteční v Kadani. Jedná se navíc již o čtvrtý ročník, tentokrát s názvem Czech Champions Hockey kemp.

Kde: Kadaň
Termín: 30.6. – 4.7. 2024 (ne-čt)
Věk: 11 – 16 let
Cena: 380 euro (zahrnuje ubytování, plnou penzi včetně svačiny, pitného režimu a využití veškerých dostupných sportovišť v areálu a Sportways tričko)

Přihlásit se můžete zde

Czech Champions Hockey kemp je unikátní spolupráce mezi Českým svazem pozemního hokeje a společností SportWays Hockey Camps. Tento kemp nabízí nezapomenutelnou zkušenost s hlavním zaměřením na pozemní hokej a programem připraveným pro hráče a brankáře! Technický hokejový program je pod záštitou holandských SportWays technických expertů, kteří povedou skupinu skvělých českých trenérů. Program je nastaven tak, aby ses mohl(a) posunout o úroveň výš. Připoj se k hráčům z celé České republiky a poznej nové kamarády. Užij si každý den skvělé ukázky, inovativní hokejové kliniky a přátelský přístup mezi organizátory a ostatními účastníky. Přidej se k nejlepším hráčům na hřišti a zlepši své dovednosti. Buď tam!

-ave-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy