Hokejová akademie: workshop ,,Naše budoucnost“ založený na vašich tématech

Máte nápady, jak přispět k růstu českého pozemního hokeje, nebo byste se rádi poučili od svých kolegů z jiných klubů? Přidejte se k workshopu Hokejové Akademie s názvem ,,Naše budoucnost“ a užijte si večer s hokejovými nadšenci plný diskuzí a poznatků. Pojďme společně vytvořit lepší budoucnost pro náš sport další generaci pozemkářů! Nemusíte mít žádné zkušenosti, vítáme každého kdo chce diskutovat, něco se dozvědět a přispět!

Celý workshop bude rozdělen do několika sekcí – dle témat. V každé sekci bude probíhat konverzace o tom, co se v dané oblasti dá v rámci svazu i klubů dělat lépe, jinak, či co se dělá dobře. Zároveň bude vždy přítomný člověk, který má v dané oblasti bohaté zkušenosti, a který bude debatu moderovat. Každý účastník bude mít za večer možnost projít dvěmi až třemi sekcemi. A co přesně se bude probírat? To je na vás! V registračním formuláři zadejte vámi preferované téma a my se postaráme o to, aby na workshopu byla i tato diskuze. A pokud si nevíte rady s přesným tématem, stačí do formuláře zadat oblast vašeho zájmu a zbytek nechat na nás.

Akcí nabitý večer proběhne v budově Deloitte v Italské ulici na Vinohradech. (přesná adresa: Deloitte, Budova Churchill I, Italská 2581/67, Vinohrady, 120 00 Praha)

ODKAZ NA REGISTRACI

Workshop najdete v kategorii ,,Další akce“. 

 

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy