Extraliga: Jaro je tady!

První hrací víkend bude velmi nabitý. Nejvíce napilno budou mít ženy, které čeká hned na rozjezd dvoukolo, hrají ale i muži. Při pročítání programu ženské soutěže zaujme již první zápas – utkají se týmy Slavie a Rakovníka, tedy aktuálně vedoucí celky tabulky. Ve stejný čas (10:00) vyběhnou na hřiště také hráčky Mnichovic a Bohemians, jejichž poslední vzájemná konfrontace (1:0 pro Mnichovice) dává tušit, že půjde o dramatické utkání. Vždy důrazná Hostivař přivítá na domácí půdě Litice, které mají ambice upevnit si pozici zajišťující postup do Final Four. To samé si přejí i hráčky Pragy, které nastoupí na Zeleném Pruhu proti nevyzpytatelnému soupeři z Hradce.

Hráčky hradecké Slavie budou mít vůbec nejkratší čas na regeneraci, druhý den zahajují program na domácím hřišti proti Bohemians. Jak extraligoví fanoušci jistě vědí, souboje těchto soupeřů bývají napínavé a výsledky obvykle těsné, jsme tak zvědaví, jak bude nedělní střetnutí probíhat. Dále nás čeká souboj aktuálně druhého a třetího týmu tabulky – Rakovník přijede na Zelený Pruh. Mnichovice vyrážejí do Litic a o hodinu později Slavia přivítá v Edenu Hostivař.

Mužská liga nabídne celkem čtyři zápasy. Nejprve se utká mladý a ambiciózní President s Bohemians, kteří tradičně patří mezi favority ligy. Litice, prozatím na druhém místě tabulky, přijedou na Hostivař, kde je ovšem nečeká nic lehkého – domácí budou chtít v tabulce odskočit Rakovníku, který je zatím mimo nejlepší čtyřku jen o skóre právě za týmem od Botiče. Pátý Rakovník se pokusí obrat Slavii, úkol to však nebude lehký – Pražané v probíhající sezóně ještě neprohráli.

 

EXTRALIGA ŽEN – SOBOTA

10:00, HC 1972 RAKOVNÍK – SK SLAVIA PRAHA

Odkaz na stream

R: Kavanová, Šmídová

 

10:00, TJ MNICHOVICE – HC BOHEMIANS

R: Babická

 

12:00, HC HOSTIVAŘ – TJ PLZEŇ-LITICE

Odkaz na stream

R: Holek, Kavanová

 

13:00, HC 1946 PRAGA – HC SLAVIA HRADEC KRÁLOVÉ

R: Fousková, Větrovský A.

 

EXTRALIGA ŽEN – NEDĚLE

10:00, HC SLAVIA HRADEC KRÁLOVÉ – HC BOHEMIANS

R: Babická, Šmídová

 

13:00, HC 1946 PRAGA – HC 1972 RAKOVNÍK

R: Babická, Šmídová

 

14:00, TJ PLZEŇ-LITICE – TJ MNICHOVICE

Odkaz na stream

R: Koryťák, Větrovský P.

 

15:00, SK SLAVIA PRAHA – HC HOSTIVAŘ

R: Kavanová, Krýsl

 

EXTRALIGA MUŽŮ

9:00, HC PRESIDENT – HC BOHEMIANS

R: Krýsl, Větrovský A.

 

10:00, HC HOSTIVAŘ – TJ PLZEŇ-LITICE

Odkaz na stream

R: Holek, Kavanová

 

11:00, HC 1946 PRAGA – HC SLAVIA HRADEC KRÁLOVÉ

R: Větrovský P., Vudmaska

 

16:00, HC 1972 RAKOVNÍK – SK SLAVIA PRAHA

Odkaz na stream

R: Krýsl, Větrovský P.

 

-bp-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy