HOKEJOVÁ MLÁDEŽ: Začíná venkovní sezona!

Naše mládež se konečně dočkala prvního kola venkovní sezony. Jaký program ji čeká tento víkend?

 

Dorostenci mají svá utkání zpravidla v neděli, tento týden nebude výjimkou. V neděli 7.4. se proti sobě utkají týmy Rakovník a Hostivař. Souboj začne ve 12:00 v Rakovníku. Litice na domácím hřišti vyzvou tým Mnichovic v 16:00. Praga se utká s Presidentem v 17:00 a ve stejný čas se o pár kilometrů dál se poperou týmy Slavia a Hradec.

Týmy starších žáků jsou rozděleny na dvě kategorie: skupina o vítězství a skupina o pořadí. Skupina o vítězství své první kolo zahájí v sobotu 6.4. Odehrají se celkem tři zápasy. Do Mnichovic dorazí tým Presidentu, aby ve 13:00 poměřili svoje síly. Na hostivařském hřišti se domácí utkají s Hradcem od 14:00 a o hodinu později tým Pragy na domácím hřišti ukáže Kbelům, jak kvalitní byla jeho příprava.

Program skupiny o pořadí bude jednoduchý. Šenkvice si zahrají s týmem Bohemians dvojkolo. Obě utkání proběhnou v neděli, první začne ve 12:00 a druhé v 16:00.

Také starší žákyně budou mít konečně možnost předvést skvělé výkony po mezisezónní pauze. Zatím se ale odhalí pouze polovina skupiny. V sobotu 6.4. se v 9:00 utkají týmy Pragy a Hradce, ve 14:00 se první Slavia ukáže Rakovníku.

Uskuteční se i první turnaj přípravky. Bude šance vidět výkony týmů Praga a Pragy B, Presidentu a Rakovníku, Mnichovic a Kbel, Slavie a Slavie B a dalších. Turnaj začne v 10:00.

 

Všechny fanoušky srdečně zveme na všechny nadcházející hokejové akce, které nás po dlouhé halové pauze čekají!

 

 

 

-vp-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy