DALŠÍ DÍL HOKEJE NA ZEMI JE TADY! JIŽ DNES OD 17:50

Dubnový Hokej na zemi: EHL, Dukátová, česká stopa v Ugandě, extraliga, Hertzberger

Premiéra 110. dílu pozemkářského magazínu je na ČT sport už v pátek 12. 4. 2024 v 17:50, reprízy jsou pak v sobotu 13. 4. ve 4:10, v pondělí 15. 4. v 11:40 a v úterý 16. 4. v 16:00. Pořad najdete i na i-vysílání ČT pod linkem https://www.ceskatelevize.cz/porady/10552610198-hokej-na-zemi/

Přečtěte si podrobnější menu:
1) Začínáme reportážemi z finále Evropské hokejové ligy. Na Wagener Stadionu v Amsterdamu to byly v bojích o titul mužů a žen tuhé boje a chce se říct, že to dopadlo jako vždycky: vyhrály nizozemské kluby. Zatímco s vítězstvím ženského týmu AH&BC se dalo počítat, mužskou soutěž nevyhrál ani Blomendaal ani Kampong, ale ten „třetí vzadu“.

2) Když se v Indii před startem olympijské kvalifikace zranila útočnice Kamila Kopecká, nebylo zbytí. Manažerka českého týmu Kamila Dukátová z nouze navlékla reprezentační dres, vzala do ruky hokejku a ještě jednou si zahrála národní tým na světové úrovni. S obránkyní Slavie Praha jsme si povídali i o jejích největších úspěších, dalších hokejových plánech a budoucnosti českého
pozemáku.

3) V minulém dílu pozemkářského magazínu jsme vám slíbili cestu do africké Ugandy. Trenérka
Karolína Kříženecká už se z rozvojového projektu Hockey Dreams Foundation vrátila zpět domů,
plná dojmů, a pro podporu hokeje v jedné z nejchudších zemí světa dokázala nadchnout i českou
pozemkářskou komunitu, která přispěla částkou 60 000 Kč! Prostě a jednoduše, hokej je jen jeden.

4) Karolínu Kříženeckou jsme shodou okolností zastihli i na extraligové lavičce. President by ještě rád zabojoval o postup do semifinále, mužstvo ale musí bodovat i se silnějšími soupeři. Natáčeli jsme jeho zápas proti Bohemians Praha.

5) Pozemní hokej je technicky náročný sport, o to větší je to krása, když se to umí. Když nevíte jak na to, zkuste třeba tréninková videa hrající nizozemské legendy Jeroena Hertzbergera na YouTube.
Stačí zadat do vyhledávače Hertzberger TV a zkusit to taky. Vybrali jsme pro vás ukázku indického
driblinku.

Příjemnou zábavu přejí Michal Dimitrov a Martin Hoffmann

 

 

 

-vp-

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy