HOKEJOVÁ MLÁDEŽ: Liga je v plném proudu!

Pro někoho první, pro jiné už druhé kolo ligy. O víkendu se povedou zajímavé souboje, které stojí zato zhlédnout. Na co se můžete těšit?

Dorostenci

Tuto neděli se všichni fanoušci mohou těšit na zvlášť napínavé souboje. Hostivař vyzve Pragu na svém hřišti v 11:00, do Hradce Králové se přijedou předvést Litice v 17:00. Ve stejný čas se odehrají utkání v Mnichovicích a na Slavii. První Mnichovice se utkají s předposledním Rakovníkem. Napínavý ale bude asi spíše souboj mezi Presidentem a Slavií, které od sebe v tabulce dělí jen čtyři body.

Dorostenky

O víkendu si své premiérní zápasy odehrají dorostenky. Ve 13:00 na Hostivaři bude možnost zhlédnout jejich utkání proti týmu Pragy. Na Slavii v 15:00 proti sobě nastoupí týmy vedoucí tabulku – Slavia a Rakovník.

Starší žáci

Pro kategorii starších žáků bude klíčová sobota. Domácí Praga vyzve President v 9:00, Kbely o hodinu později přivítají na svém hřišti tým Slavie a Hostivař se popere o body s týmem Mnichovic v 11:00.

Kategorie o umístění má v rozvrhu jen jeden zápas, a to Bolevec proti Bohemians od 10:00 na hřišti v Plzni.

Starší žákyně

Stejně jako dorostenky, starší žákyně čeká první kolo ligy a jistě se na tento okamžik pečlivě připravovaly. V 9:00 si Slavia pozve na své domácí hřiště Pragu, na jihu republiky se Litice utkají s Rakovníkem ve 12:00. Mnichovické dívky pojedou do Hradce Králové, kde se společně pokusí o ten nejlepší výsledek v 17:00.

Mladší žáci

Kategorii U12 rovněž čeká první turnaj. Odehraje se na Slavii, úvodní zápas Šenkvice proti týmu Pragy zahájí turnajový den v 10:00. Následující zápasy, na které se můžeme těšit budou Slavia proti Hradci, Litice proti Hostivaři, President proti Liticím a další.

Mladší žákyně

I když se liga mladších žákyň skládá jen ze čtyř týmů, svůj nedělní program bude mít pestrý. Takový mini turnaj v Mnichovicích začne utkáním Slavie proti domácím Mnichovicím od 10:00 zároveň s utkáním Kbel proti Bohemians, druhá zápasová dvojice Bohemians proti Mnichovicím a Slavia proti Kbelům si zahraje o hodinu a půl později.

Benjamínci

I naše malinké hvězdy si v neděli konečně okusí napětí, které ze zápasů vždy plyne. Tento první turnaj pořádá Slavia Hradec Králové.

 

Tento víkend bude opravdu bohatý, všechny fanoušky srdečně zveme na báječnou podívanou

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy