TV magazín Hokej na zemi: ME juniorů, Fuchs, Pro League

V sobotu 27. 7. měl premiéru nový TV magazín Hokej na zemi s reportáží z prvního parahokejového tréninku ČR nebo otevření druhého hřiště na Slavii.

  • V Amsterdamu vyvrcholil inaugurální ročník mezinárodní Pro League pro devět nejlepších ženských a mužských reprezentačních týmů. Podívejte se, jak vypadá trofej pro vítěze, na to nejzajímavější z boje o vítězství i na nejhezčí góly finálového turnaje.

 

  • Po final four české extraligy pořádaly Litice na svém novém hřišti první velký mezinárodní turnaj. Čeští junioři usilovali na mistrovství Evropy divize B o postup mezi osm nejlepších týmů starého kontinentu. Podívejte se, jak se jim dařilo.

 

  • Pozemní hokej je sport, který může dělat skoro úplně každý, včetně lidí s hendikepem. Před nedávnem jsme pro Vás připravili reportáž z Nizozemska, kde se hraje několik soutěží v parahokeji. V Česku se teprve začíná. Byli jsme na prvním parahokejovém tréninku v Rakovníku.

 

  • HC Slavia Praha je prvním klubem, který má dvě hřiště na pozemní hokej. Byli jsme na slavnostním otevření minihřiště. Dozvíte se, jak je velké, co se na něm dá dělat a komu bude sloužit.

 

  • Byl to možná největší obrat v dějinách olympijských turnajů v pozemním hokeji. Před třemi lety v Riu de Janeiru otočili Němci ve čtvrtfinále skóre s Novým Zélandem, i když ještě čtyři minuty a půl minuty před koncem prohrávali 0:2, postupový gól zařídil pouhé dvě vteřiny před závěrečnou sirénou Florian Fuchs. Navštívili jsme ho v nizozemském Bloemendaalu, kde v oranžových barvách působí už tři roky – a letos v květnu pomohl svému týmu k mistrovskému titulu.

 

  • A i tentokrát pro Vás máme soutěž: tentokrát s krásným dárkem pro začínající hokejistky a hokejisty od Karolíny Kříženecké.

 

Premiéra pořadu na ČT sport je v sobotu 27. 7. v 10:35, v programu jsou také tři reprízy: v noci na neděli 28. 8. v 3:40, ve středu 31. 7. v 11:35 a v pátek 2. 8. ve 14:30. Všechny díly včetně toho nejnovějšího můžete zhlédnout v i-vysílání České televize pod linkem

https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10552610198-hokej-na-zemi/

Dobře se bavte!

 

Michal Dimitrov a Martin Hoffmann

 

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy