Litice: druhá výhra je doma

Tj Litice Litice – Casa Pia Atlético Clube 2:1

To co se dělo dnes na hřišti se ani nedalo pojmout online. Kdo dnes na zápase nebyl, ten přišel o hodně. Začátek zápasu Liticím sice trošku vzal vítr z plachet, bylo vidět, že hráči trošku dostali facku první brankou, která padla v 13 minutě, ale nevzdali to. Hra portugalského týmu Casapia byla důrazná, nenechali hráčům žádný prostor. Obranou fázi jako by zabetonovali, ale i tak se Václavovi Čvančarovi  po nahrávce od Reinharda podařilo najít si místo pro střelu a umístil vyrovnávací gól do levé části branky.
Poté se hra přesouvala z jedné strany na druhou. Tým Litic hrál ukázněně a opět sebejistě. Zápas nabídl fanouškům dechberoucí momenty. A tajil se fanouškům dech až do konce. Nikdo si nedovedl představit a ani nechtěl, že to tam ještě nepadne.

A ono padlo a padlo hodně pěkně. Nicklas Reinhard si udělal po nahrávce od Eduarda Gerlického místo na bekhendovou střelu, při které se nemýlil a v 58 minutě otočil stav utkání ku prospěchu domácího týmu 2:1.
„Dnes na hřišti bylo vidět veliké nasazení od hráčů. Sice start zápasu byl trošku vlažnější, ale kluci se včas nakopli. Hráči se navzájem podporovali,  soupeři nedarovali jediný míč zadarmo, obětavě chodili do každého balónu, obrana doplňovala útok, útok se vracel do obrané formace. Kluci opět předvedli  týmového ducha.“ Neskrývá své dojmy trenér Tomáš Levý.
Hnacím motorem pro tým určitě také byla veliká podpora 350 fanoušků, kteří hráče obdarovávali potleskem.
Zítra tým čeká poslední zápas ve skupině, kde se střetnou s italskou Amsicorou od 14:30.

Sledujte celé dětí turnaj na profilu Tj Plzeň Litice. 

 

Martina Babická

Hlavní partneři

Institucionální partneři

Partneři

Mediální partneři

Týmy